rengöring biljardbord filt

rengöring biljardbord filt

Om du menar allvar med din pool spelet kommer du vill se till att ditt bord är så ren som möjligt. När ett biljardbord blir smutsig kan den ackumulerade smuts, damm och krita påverkar faktiskt förflyttningar av bollarna på bordet och kasta ur leken. Ett biljardbord bör rengöras minst en gång i månaden

Prep kanterna

Torka av kanterna på bordet innan faktiskt rengör filt. Detta kommer att säkerställa att människor inte behöver borsta smuts på bordet när luta. Du kan borsta smutsen på filt, golv eller fickor.

Pensla Felt

Använd en borste för att rengöra filt, borsta försiktigt för att flytta smuts i fickorna. Du kanske vill göra ett par pass, men du fortfarande inte måste få det helt perfekt i detta skede. När du är klar försiktigt borsta bordet ner, vakuum med slangen kvarstad överflödigt damm på bordet och i fickorna.

Rengöringslösning

Slutligen, använd en pool-table renare att få ut smuts och fett som slipas in i filt. Vanligtvis innebär detta tillämpning av renare till bordet, låter det sitta i ungefär en timme och sedan torka av filt med en ren trasa. Läs instruktionerna på flaskan så att du rengör ditt bord ordentligt. Du kanske vill använda väntetiden mellan ansökan och torka till polska benen på bordet och få resten av det ser lika vacker som kändes. Du kan använda alla möbelpolish eller rengöringsmedel avsedda för material ur vilket din biljardbord görs. Glöm inte att rengöra gallret där kulorna samlas, eftersom de kan spåra damm och krita. Täck bordet när du är klar, och hålla det täckt när den inte används för att skydda den från damm.


Relaterade artiklar


hur man berättar riktning utan kompass med hjälp av en klocka
våren Bass Fishing tips
hur du monterar en skärm tält
hur man bygger en vals hockey skridskor
hur man kan planera en långväga backpacking resa
hur man gör en kanot rack
hur man använder en pop up tält
information om lata ike lockar
hur man köper antika biljardköer
hur man tjänar pengar flugfiske