saker som behövs för att göra en woodsball fält

saker som behövs för att göra en woodsball fält

Woodsball är en typ av paintball som utspelar sig i skogen, därav namnet. Det är populärt bland de som föredrar långsammare spel. Spelare som vill skapa sin egen woodsball område kan låta fantasin flöda inom deras budget, men uppfinningsrikedom och ett par tips kommer bidra till ett bra spelregler

The Field

Spelare bör äga eller ha tillstånd att bygga och spela på en woodsball fält. Storleken på fältet är en övervägande. Mindre lekplatser har mindre öppna områden för aktörerna att delta i högintensiva färg slagsmål, medan större områden har fler områden för spelare att gömma sig, vilket resulterar i mer utdragna spel.

Trädbevuxen mark med locket är att föredra, men är onödigt för en woodsball fält. Bergsformationer av rimlig storlek kan användas, som kan vattenförekomster. Terrängen bör också övervägas, eftersom det kan vara farligare att spela på stenig mark eller fält fulla av hål, i. E. , präriehund livsmiljöer.

Teman

Spelare kan besluta att lägga ut en viss "känsla" för sitt område. De bör besluta om ett tema --- om någon --- innan de placeras bunkrar eller andra material. Dragon Människans Paintball Field i Colorado är idel bilvrak, vilket ger en pseudo-apokalyptisk eller efter upplopp erfarenhet till spel. Populära teman för paintball scenariot (PSGs) tas från science fiction och fantasy, men historiska miljöer har också vunnit popularitet, enligt World och regionala Paintball Information Guide (WARPIG. com).

Bunker

När ett tema har valts, spelare samla material för sitt område. Staplad ved palletes är populära som bunkrar eftersom de kan flyttas relativt enkelt och ger inte fullständig täckning på grund av luckor mellan palletes. Tunnor, plast eller metall, är populära eftersom spelarna kan klättra i dem-på egen risk -. Hoppas på ett bra skott

För tema fält, konstigt formade objekt, t. ex. bildelar , kan placeras för att simulera kraschat rymdskepp skräp eller --- i mer av ett fantasy tema --- stora högar av sten och trä kan simulera ruinerna av en borg. Möjligheterna begränsas bara av spelarens budget eller tillgång till fri stycken för sitt område.

Scenery

Förutom stora bitar för spelare att gömma sig i och bakom, landskap spelar också en roll i en woodsball område. Du hittar övergivna bitar på lokal skroten och föra ett fordon tillräckligt stort för att flera stycken, gärna med en släpvagn eller lastbil säng. Beroende på spelarens andra färdigheter, som till exempel svetsning eller uppförande, kan delar monteras för att simulera vad spelaren begär. För krig-tema områden, spridning tillbringade ammunition tankar får hjälp "sätta stämningen" för ett krig spel. För en skräckfilm inställning kan skelettet bitar köpas på kostym butiker eller butiker vetenskap. Spärr en bit: s tillgänglighet i butiker, kan de köpas online.

Tänk på säkerheten

Spelare konstruera ett woodsball fält på egen risk. Inställning bitar av metall eller sten på ett fält kan orsaka skavsår eller andra skador under spel. Ju mer belamrade ett fält de farligare är det för spelarna. Genom några "fälttester" spelarna kan anpassa sitt område att lista ut vad som fungerar och inte. Befintliga strukturer på fältet kan vara strukturellt osund, beroende på deras ålder och skador som kan ha orsakats. Spelare bör vara försiktiga innan du använder sådana strukturer.


Relaterade artiklar


göra ghillie passar
historia raystown sjön
hur de ska jaga rådjur med ett hagelgevär
hur du väljer ett strålkastare
båt registrering förordningar
hur man byter tips metspö
hur man gör levande cricket fällor
hur man skär älgkött
hur man kan gå fiskrevar
flugor som används för vita bass fiske