tips på woodsball

tips på woodsball

Sedan den första woodsball (och paintball) spel ägde rum i juni 1981 har woodsball förblivit en populär del av sporten, med Paintball Scenario Spel (PSG) ökar i popularitet. Den långsamma karaktär woodsball (åtminstone jämfört med Speedball) är bra för nybörjare, och med några tips i åtanke, kan nya aktörer stanna i spelet tillräckligt länge för att roa sig

Du behöver:.
Marine plywood.
Båt Design /Plan.
Trä Fräsning och hyvling utrustning.
Marine Epoxy.
Marine Caulk.

pregame

Spelare promenad i allmänhet samtidigt till sina startpositioner i någon paintball spel, och de kan få en ordentlig titt på fältet. Istället för att chatta med sina lagkamrater, borde spelarna hålla ögonen på fältet och undersöka den för problemområden, samt för områden som kan vara av en taktisk fördel. Spelare bör hålla denna information bland laget, eftersom Paintball är en lagsport och ingen spelare gör mycket bra när oddsen är en av fem eller fler.

Tactical Platser

Man kan säga att en Murphys lag av paintball är att chokepoints --- smala poäng i en väg som tvingar många spelare i en nästan enda fil linje --- fungera åt båda hållen. Med detta i åtanke är det aldrig lämpligt att välja en enda taktisk plats. Innan spelare plocka en enda plats att sitta och vänta på att motståndarna ska hända efter, bör de planerar en flyktväg från den platsen till en reservlösning, även om de reservsystem är inte lika bra som den primära luckan. Bunkrar i öppna områden kan se frestande, men om du måste köra bort från bunkern, kan det finnas gott om utrymme för din motståndare att ta ett skott.

Flytta

Det är sällan en bra idé att hålla någon position för mycket lång i någon paintball spel, och även om det kan vara mindre sant för större fält i woodsball, är det fortfarande en god regel att flytta några minuters mellanrum. När spelare går från pärm till pärm, bör de se --- så mycket som möjligt --- att det finns objekt att hindra deras uppfattning. Iklädd mörka jordfärger kommer dölja långsam rörelse inom en tillväxt av buskar, och flytta långsamt med en krökt profil (men inte på händer och knän) kommer att bryta upp den "typiska mänskliga formen" de flesta människor är vana att titta efter.

Bevarande

Spelare kan ha en tendens att slösa måla med suppressiv eld ", men förtryck kommer sällan resultera i en träff. Det kan vara effektivt att pop ett skott här och där, medan en kompis smyger en bit bakom motståndaren, men du bör motstå frestelsen att ändra färg skogen. En mer taktiskt beslut skulle vara att vänta tills motståndaren anser att det är säkert att komma ut ur sin bunker och avslöjar fler av hans torso för ett mål. På samma sätt kan du komma på en enda motståndare från flera håll och hörn honom, men detta fungerar bäst när spelaren till motspelaren förhållandet är till din fördel.

Säkerhet

För tydlighetens bevara bollar, undvika Friendly Fire och ha roligt genom att hålla spelet säker, alltid se till att du har kontroll över din markör. Även bollar kan sticka lite när de slår hud, de kan skada permanent motståndare om en spelare inte är i kontroll över sin markör. Det är viktigt att spelarna förprov sin utrustning för att säkerställa att det fungerar korrekt, inklusive masken och annan skyddsutrustning. Om en spelare är osäker bör han trycker en spelare han känner är erfaren och fråga. De flesta erfarna spelare som tar sitt spel på allvar inte kommer ihåg en fråga från "nybörjare", och de borde uppskatta det faktum nybörjare är oroad för säkerheten.

Som när du använder ett riktigt skjutvapen, måste spelare identifiera vad de skjuter på. Lagkamrater kommer förvärras ganska lätt om en ny spelare lastar halva sin behållare av bollar på dem eftersom han inte titta för att se sitt mål klart. Av mer allvarlig karaktär är det faktum att bara en spelare spelar spelet säkert, men det innebär inte att andra kommer att göra detsamma. Om ett oidentifierat mål bort sin mask på spelfältet, skulle resultatet bli permanent.


Relaterade artiklar


hur man fiskar stram linje i sötvatten
hur man ska gå clamming
hur man gör en tvättbjörn fälla
hur man väljer rätt propeller för en båt
vad är en alice Pack?
hur man kan fånga räkor under dagen
hur att underhålla barnen under sommaren - läger hemma
hur man tråd en länspump
largemouth Bass Fishing tips på nätet
läger skriftligen verksamhet