vad är en ASP Teleskopbatong?

vad är en ASP Teleskopbatong?

Inte bara är ASP batonger för att tjäna och skydda brottsbekämpande personal, men de erbjuds även att skydda dig. Enligt den taktiska batonger webbplats har ASP Teleskopbatong testats och visat sig vara "praktiskt taget oförstörbara. " Det är lätt att bära (kan fästas i bältet eller bältesfäste eller transporteras i en väska) och lätt tillgänglig för användning. Tillsammans med labyrint och typer av pepparspray är ASP Teleskopbatong anses vara en av de finaste effekterna vapen tillgängliga

Basics

ASP Teleskopbatong är ett instrument eller vapen som du kan använda för självförsvar. Normalt poliser kommer att bära dessa som sina "klubbar" för slugging brottslingar, men de är också tillgängliga för allmänheten att köpa. Du måste vara minst 18 år för att köpa en.

Identifiering

När expanderat kan ASP batonger vara så kort som 16 inches och så länge som 31 inches. De är normalt cirka 7 inches lång när de inte utvidgas. Alla batonger är svart när den är stängd och har ljusare färger när utvidgas. De delar av stafettpinnen kan reflektera ljus men är inte blank. De i grunden ser ut som en 2 1/2-foot-long svart klubb.

Typer

De vanligaste typerna av ASP batonger är Airweight, Black Chrome, Chrome, Electroless och Guld. Enligt ASP-net. com i den taktiska batonger artikeln ger Airweight stafettpinnen med 45 procent minskning i vikt från standard batonger. Detta stafettpinnen är lätt och bekvämt för genomförandet. The Black Chrome erbjuder den mest hållbara och korrosionsbeständiga svart finish, medan Chrome har en skinande blank yta för ökad synlighet i svagt ljus områden. Den Electroless har en hög kvalitet korrosionsbeständiga finish och är väl anpassade till fuktiga miljöer, och Gold stafettpinnen används främst för presentationer eller ges bort som en utmärkelse eller gåva. Den har en smycken kvalitet 18K guld.

Överväganden

Om du ska köpa en ASP batong för ditt eget självförsvar, rekommenderas av tjänstemän som du refererar till lokala lagar om lagligheten av privat ägande av detta vapen. Tillverkare av ASP batonger kommer inte att leverera produkten till stater, städer eller länder som begränsar stafettpinnen ägande.

Varning

ASP Teleskopbatong är ett farligt vapen som kan resultera i allvarliga skador eller dödsfall om de inte hanteras på rätt sätt eller är kvar i ett barns vård. Använd försiktighet med instrumentet hela tiden, och hålla den i stängt läge när den inte används för att förhindra eventuella problem eller olyckor sker.


Relaterade artiklar


hur du packar ett fältkök
det bästa sättet att fånga en gös
typer av fiske sänken
hur man stämmer crankbaits
vad är en ghillie kostym?
hur man bygger en Baggö spel
hur man gör en björn väska
städning en Sig Sauer pistol
largemouth Bass Fishing tips på nätet
vad muskler används för att Salsa Dance?