Lägga till en lupp till en båge syn

Lägga till en lupp till en båge syn

En lupp är en stor del av utrustningen för jägaren. Det ger dig en korrekt närbild av ditt spel från hundratals meter bort. För skytten, kan det ge dig en tydligare bild av målet, och om du monokulära är mörkerseende, kommer du att kunna se på natten när de flesta djur är ute på jakt efter sin egen byte.

Du behöver:
Montering mekanism
. Power Driver.
Skruvar och hårdvara.
Borra.


1.
Placera din monokulära i montering baren medföljer montering inrättas. Om du gör din egen fäste, säkra de monokulära till förlängningen bar (1 /2 "aluminium eller plast stav) med gummiband, en läderrem eller skruvar om de monokulära kan skruva monteras.
2 .
Rada upp förlängningen (som leder tillbaka från ovanpå greppet) på fören så det förlägger monokulära bekvämt i din uppfattning. Använd bågen och ta del av där framåt på bågen linjer med din syn, kör sedan ett par tester med monteringsbeslagen i position för att få det rätt.
3.
Ställ monteringskonsolen på bågen, ovanför handtaget där det finns plats att borra och montera. Märk av hålen som ska borras, och noggrant borra ut dem med en hårdmetall lite för att vara extra noggrann.
4.
Sandskädda lim på ändarna av skruvarna och skjut dem genom fästet och fäst den i fören med en effekt förare.
5.
Fäst förlängningen baren på fästet med hjälp av ett par små skruvar. Om du gör detta fäste själv, se till att den är tjock nog att hålla skruvar och låter för att justera armen upp och ner.


Relaterade artiklar


hur du ställer in en lila martin hus
hur bunker någon i paintball
hur man får ett metspö redo
hur du fyller på en airsoft pistol
regler för inrättandet en darttavla
hur man gör en slangbella av ett gummiband
hur man identifierar en kalikå bas
Hur du tränar din häst: sadeln
om hydrering förpackningar
om fiskeutrustning