Vad är hagelgevär choke rör som används för?

Vad är hagelgevär choke rör som används för?

Bird jägare och hagelgevär entusiaster vet hur viktig en riktig choke är att göra korrekta bilder. Eftersom pellets inuti ett hagelgevär skal ur tunnan, choken styr spridningen av skottet i antingen en snäv eller bred mönster. Öppna reaktorer ska användas för nära mål, och stramare drosslar för mål på ett avstånd

Historia

Den första avtagbar skruv i drosslar kom med Winchester Model 59 hagelgevär, som infördes 1959. I slutet av 1960-talet var äldre modell hagelgevär återföras till är förmågan att funktionen skruvad i choke tuber.

Betydelse

Utbytbar choke tuber tillåter jägare och sportsman att använda ett hagelgevär för att skjuta många olika fåglar och mål från olika avstånd med ökad noggrannhet

Typer

Tre grundläggande choke tuber -. förbättrad cylinder för skott inom 30 meter, modifierade för mål ut till 35 meter och full drosslar för mål längre än 40 meter-ta hand om det mesta jakt-och idrottsfrågor.

Funktioner

Choke rör kan spola med pipan eller utvidgas, och kan anpassas för både stål och blyhagel. Även dyrare, eftermarknaden choke tuber tenderar att vara bättre gjort och därför har bättre precision.

Fördelar

Trap, skeet och sport skyttar lera särskilt nytta av att ha en mängd choke tuber att välja på under turneringen skott, när noggrannhet på olika avstånd är avgörande.


Relaterade artiklar


hur isfiske spets-ups arbete
hur man gör en dagsvandring
hur man vet vad woodsball position du spelar
hur man kan kasta för walleyes
hur man förbereder för en vinter campingtur
hur man rengör arbetsytan husvagn
hur man gör en kalkon samtal av en vinge
hur man håller en sammansatt båge
hur man köper en konståkning tävling klänning
hur du väljer ett gevär för rådjur säsong