hur du monterar en tredelad bord skiffer pool

hur du monterar en tredelad bord skiffer pool

Att sätta ihop ett biljardbord kan vara en mycket svår process, men att hyra en professionell för hela jobbet kan bli kostsamt. Det finns dock en prisvärd kompromiss, ett bord ägare kan kraftigt sänka kostnaden för montering genom att hantera de mindre tekniska faser av tabellen monteringen

Du behöver:
Hylsnyckel
. . Skruvmejsel.
Vax.
Blåslampa.
Färgskrapa.


1.
Placera ramen i tabellen nedåt på den plats du kommer i slutändan att placera ditt bord. Var noga med att ha 5 meter utrymme på alla sidor för att säkerställa korrekt plats för alla skott.
2.
Fäst bordsben, dra åt skruvarna ordentligt med hylsnyckel och vända bordet över så det är nu den högra sidan-up.
3.
Placera centrum skiffer på plats på bordet först. Centret skiffer blir pjäs med fickor klippa ut i mitten av motsatta sidor, i motsats till hörnen på skiffer. Placera utanför skiffer först när du har centrum skiffer ordentligt.
4.
Skruva fast skiffer på plats.
5.
Använda den blåslampa för att smälta vaxet, fylla alla sömmar, skruvhål och dings i skiffer med vax. Applicera tillräckligt vaxet Överfyll sprickor, använd sedan färgskrapa för att skrapa bort överflödigt vax, vilket ger en jämn yta.
6.
Med skiffer på plats är ditt bord redo för en professionell kände jobb. Tovning en tabell är en komplicerad process i tabell montering, och professionell installation rekommenderas starkt.
7.
När din tabell har filtade, kan du bifoga rälsen och ditt bord är redo att spela.

tips och varningar


 • instruktioner om hur du kände en tabell själv finns nedan, men de utan erfarenhet av montering tabeller uppmuntras starkt att anlita en professionell för denna del av konstruktionen.


 • Relaterade artiklar


  hur man fiskar för bas med hjälp av en jigg drag
  hur man snorkla
  hur man kan förbättra dina färdigheter pistol skytte
  vad är fatwood?
  hur man svepa ett fiskespö
  hur du tar bort mögel från terylen segel
  hur man väljer en pistol räckvidd
  hur man gör en lastbil tält
  hur man tvättar jaktkläder
  hur man täcker ett biljardbord