hur du tar bort en CO2 tank från ett paintball gevär

hur du tar bort en CO2 tank från ett paintball gevär

Även om det är lätt att ta bort en CO2 tank från ett paintball gevär, kan det vara lite av en utmaning att ta bort tanken utan att skada den ömtåliga O-ringarna som hjälper tätning tanken. Blåst O-ringar kan sätta dig ur spel under flera minuter än du tänkt dig och kostar pengar att ersätta det bättre kunde användas till bollar och uppgraderingar pistol. Det är värt att ta sig tid att lära sig några enkla knep för att ta bort en CO2-tank som sparar en massa extra arbete och pengar

Du behöver:.
Trä eller låda.
Trästolpe eller fastnar.
String eller fiskelina.
Bait (färskt kött).
Net på pole.


1.
Vrid paintball pistol så att toppen av CO2 tanken är vänd uppåt. Med andra ord bör fat pistolen och toppen av tanken, där den ansluter till pistolen, vara vänd mot himlen.
2.
Vänta en liten stund innan de börjar tillåta någon flytande CO2 att bosätta sig i botten av tanken så att den inte kommer i kontakt med O-ringar.
3.
tag i anslutningen ovanför CO2 tank ordentligt med vänster hand. Var noga och håll anslutningen fortfarande så att det inte vrider och vänder när du tar bort tanken.
4.
Vrid tanken ca 1 /2 varv åt vänster med din höger hand.
5.
Vänta ett ögonblick på trycket att frigöras från tanken och anslutningen.
6.
bort tanken helt genom att vrida den åt vänster tills den är helt utskruvad. Var noga och håll den vetter rakt upp medan du är klar med att skruva den.

Tips och varningar


 • Använd en skiftnyckel för att lossa tanken de första 1 /2 varv om det är fastnar, men var noga med att inte bryta tanken eller anslutningen. Använd endast försiktigt kraft att vända tanken.
 • Ta inte bort ventilen eller bröstvårtan från CO2-tanken. Om ventilen börjar komma ut eller vrida ur tanken, stoppa avlägsnandet, vrida tanken igen och ta paintball gevär till en professionell service. Fristående ventiler är mycket farliga och har resulterat i dödsolyckor. Ta inte bort tanken med den övre nedåt. Detta gör att flytande CO2 kommer i kontakt med O-ringar, frysning och bryta dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en kanot rack
  om Skridskoslipmaskinen & radien av ihåliga
  hur har barnen göra enkla måltider på en plåtburk spis
  hur man väljer en kanot paddla
  sig att rida i stövlar dirtbike
  hur man sätter en mask på en krok
  hur man bygger en liten skate ramp
  hur man identifierar en kalikå bas
  om internationell bor i Costa Rica
  hur man bygger en klippvägg