hur man använder en pistol räckvidd

hur man använder en pistol räckvidd

Vare sig det är på ett gevär eller en anka jägarens gevär, pistol oscilloskop är ett viktigt medel för långväga skytte. Vissa oscilloskop endast teleskop, medan andra har kompensatorer för vind-och ballistik. Men även komplicerade oscilloskop är ganska lätt att använda och kräver endast god teknik och lite övning
1.
Ta tag i ditt gevär genom att placera din primära hand på greppet och din sekundära hand på beståndet, framför avtryckaren församlingen. Placera gevärskolv rakt in i din axel.
2.
Anpassa räckvidden till önskad förstoring. Denna kontroll är oftast en ring på röret som är precis framför okularet. Den inställningen är mycket beroende på storleken på målet och den rad, men en tävlande ska inte behöva kisa för att se målet.
3.
Justera för beräknade bullet drop och vind, om omfattning har dessa egenskaper. Den vind ratten är vanligtvis sidomonterad och gör övergripande mikro-justeringar. Kulan släppa ratten är oftast på toppen av omfattningen och kompenserar med Mirco-förhöjning justeringar.
4.
Sätt riktmedlet på målet.


Relaterade artiklar


olympics basketlag konkurrensreglerna
hur man lär sig att hugga på en snowboard
Vilken typ av mat är bra för camping?
hur man köper Sixers basket biljetter
om isfiske
dart för nybörjare
hur man håller barnpoolen vatten rent
hur man har framgång i bas tävlingar som en co-fiskare (del 3)
hur man blir bra på majs hål
om locktänger