hur man arbetar banjo elritsa

hur man arbetar banjo elritsa

Banjo elritsa är en speciellt utformad tablett som liknar en skadad betesfisk vid rätt utnyttjas. Banjo elritsa måste föras tillbaka till fiskaren med särskild motioner vara som mest effektiv, eftersom det faktiskt kommer att se ut som en simmande fiskar när det brukas på rätt sätt
1.
Cast banjo elritsa och låt det sjunka till botten. Ställ din borgen och förbereda sig för att börja arbeta på elritsa. Kom ihåg att en banjo elritsa inte är tänkt att rullas in som en konventionell fiskedrag. Rätt teknik för att arbeta banjo elritsa är att föra den tillbaka med en rad ryck motioner.
2.
Håll ditt spö tippa upp och, med enbart händerna och inte armarna, ryck i toppen av metspö så att det gör banjo elritsa flytta ungefär två meter i avstånd. Håll dina rörelser snabbt, men kort.
3.
Låt staven spets gå tillbaka till sin ursprungliga placering för att skapa slack i linan. Pausa ett ögonblick innan upprullning i några av slack, och upprepa sedan runkar rörelse, driver de banjo elritsa framåt genom att ytterligare ett par meter.
4.
Titta på din linje för någon indikation på att en fisk har andats in banjo elritsa, och vara beredda att ställa kroken. Om du ser några rörelser eller inte känner någon bogserbåt och därefter en gång rycka luren framåt. Detta runkar rörelse ger banjo elritsa utseendet att det är simning och ständigt föränderliga riktningar, gör att den verkar ganska levande för hungriga fiskar.
5.
Gör banjo elritsa ser ut som det är att simma genom att snabbt rycka det, låta det sitta i bara en bråkdels sekund, med upp slack när du gör det innan ryck igen. Genom att göra detta i rad elritsa kommer att se ut som om det är simmar genom vattnet. Var medveten om att de flesta slår på en banjo elritsa komma under pausen i denna åtgärd.


Relaterade artiklar


hur man bygger en ponton Vinterkapell
hur man bygger en ghillie kostym
hur man väljer rätt tubkikare
hur man hittar vandringar i vidskepelse vildmarken
om grimma händelser
hur man kan fånga havsöring
hur man bygger en egen trike
vad är en Jack Rabbit?
hur är flugfiske efter gädda
hur man gör bambu fiskespön