hur man bygger barnkärror cykel

hur man bygger barnkärror cykel

Barn cykelkärror är ett bekvämt och säkert sätt att transportera ditt barn på cykel. De ger inte bara mer av en skyddsbarriär och ökad "frihetsgrader" för din unge, men de är också säkrare för både barnet och föraren som köregenskaper stanna nästan samma för cykeln. Därför är det lättare att hålla balansen och säker ridning vanor med en pull-bakom barn cykel släpvagn än det är med en cykel-monterade barnstolen. Barn cykelkärror är riklig, men kan vara dyra att köpa. . Med lite uppfinningsrikedom och fritid, är enkel och billig lösning för att bygga din egen

Du behöver:.
1-tums fyrkant aluminiumrör
Drill.
Hylsnycklar.
0.
5 tums bultar.
20-tums cykelhjul.
Barnstol.
Nylontyg (tillval).


1.
Bygg en kvadrat av de aluminiumrör med sidorna 2,5 meter lång. Borra hål i slutet av varje slang och skruva i slangen tillsammans med en hylsnyckel och 0,5 tums bultar. Bestäm vilken sida som kommer att vara på framsidan av transportören. Säkert en 3-fot långa slang med 0,5 tums bultar att fungera som tungan för anslutning transportören till cykeln.
2.
Borra två hål mitt emot varandra på sidorna av transportören och sätter hjulet axlar 20-tums cykel hjul. Fast dem med bultar. Borra ett hål i slutet av tunga släpet där för att skjuta snabbt frigörande av bakhjulet igenom. Detta kommer att vara hur du säkrar vagnen till cykeln axeln.
3.
Borra fyra monteringshålen i bilbarnstol, då borra motsvarande hål i kanterna på släpvagnens ram. Skjut fram stolen i ramen och fäst den med bultar. Att fästa släpets att dra ett snabbkoppling genom hålet i slutet av tungan på släpvagnen. Strap ditt barn i stolen --- och bort du gå.

Tips och varningar


 • Använd den valfria nylon att bygga ett litet tak eller sun-vakt över sätet. Detta förebygger för mycket solexponering och solbränna.


 • Relaterade artiklar


  hur en båt flyter
  hur man väljer en cykel tränare
  hur man bygger en jakt stativ
  hur man väljer ett ekolod
  hur man förstår klicka värde på ett kikarsikte
  hur man gör mini ramper för skateboard
  hur man bygger en spets isfiske-up
  hur man gör en fura för en bågskytte merit badge
  hur rådjur värdering Whitetail horn
  hur man rekonstruera torkade livsmedel