hur man fixar en trasig metspö

hur man fixar en trasig metspö

Det finns många sätt fiskespön kan bryta. De kan trampa på eller spricka mot sidan av båten. En fisk kan bryta av toppen på stången, eller en stav kan bryta utan någon uppenbar anledning alls. Ett brutet spö kan betyda slutet för en bra dag med fiske, men det betyder inte att den inte kan användas igen. Följ dessa steg för att fixa en trasig fiskespö

Du behöver:.
Skive
Hylsa cement.
Sax.
Lack.
Thread.

hur man fixar en Broken fiskespö


1.
Trimma trasiga området med sax eller en annan skäranordning. Du behöver inte göra bryta helt jämn, men båda delarna av den trasiga staven behovet av att passa väl in i hylsan. En holk är en metall som används för att lastrummet två delar av en trasig stav tillsammans. Ferrels kan köpas på fiske och utomhus butiker.
2.
Placera hylsan cement runt ändarna på de trasiga fiskespö och skjut var ände i ena änden av hylsan. Fylla ut eventuella luckor mellan hylsan och fiskespö med cement.
3.
Använd tråd och lack för att ersätta en trasig guide fiskespö. Ta bort den befintliga tråden från guiden, placera guide tillbaka i sitt ursprungliga läge, och linda ny tråd runt guide och fiskespö. Täck ny tråd med lack och låt den härda innan du använder staven igen.
4.
Vill reparera en trasig spets fiskespö, använd en sax för att klippa änden av stången utanför så platt som möjligt. Placera en liten mängd cement runt slutet av staven. Skjut på en ny spets. Sätt cement där spetsen möter staven. Se till att spetsen är i linje med alla de andra stångledare och låta cement att hårdna.

tips och varningar


Var
 • noga med att ge tillräckligt med tid för cement-eller lack att härda. Om staven, guide, eller flyttar tips när du nuddar den, är det inte tillräckligt torr.


 • Relaterade artiklar


  hur man spår etikett för vandrare
  Hur fungerar en vattentät klocka arbete?
  hur man hittar de bästa mountainbike i världen
  hur man gör en sängkläder för ett gevär
  hur man fälla en tvättbjörn med bete
  hur man bygger en camping tält
  felsökning av en 25Hk motor kvicksilver båt
  hur man byter en bränslepump i en snöskoter
  installera en Jabsco toalett
  hur man kan fånga krabbor spelman efter bete