hur man gör en båge för jakt

hur man gör en båge för jakt

Jakten båge är en av de äldsta och mest korrekta jaktvapen. Detta verktyg har använts i tusentals år i både strid och jakt och anses fortfarande vara den bästa långsiktiga vapen för jakt i dag. Det är en mycket exakt och tyst verktyg som gör att jägaren att ta ner sitt byte utan att upptäckas. Dessa bågar kan kosta mycket pengar, men med rätt verktyg kan du bygga ditt eget för nästan ingenting

Du behöver:. .
Handsågar
Färska träd planta.
Kniv.
Nylonlina.
Läder eller mjuka skum rem.
Nubb.


1.
Leta ett ungt träd planta som är ungefär en tum i diameter och skär ner det. Använd en vass kniv att skala bort barken och grenar från unga plantor trädet.
2.
Whittle (cut) i unga plantor med din kniv tills har en personal form till den. Var och en av de två ändarna av personal bör en centimeter i diameter, medan mitten av personalen bör fortfarande vara en tum i diameter. Använd en planta som är mellan 3 och 4 meter i längd.
3.
Skär två skåror eller hack i ändarna av trä fören. Det är där strängen kommer att lägga bågen personal. Gör skårorna ett "V"-form.
4.
Klipp en remsa av läder eller mjukt skum och vira den runt mitten av trä bågen personal. Säkra handtaget på plats med ett slag i toppen och botten.
5.
Mät och kapa nylonlina så det är åtminstone en fot kortare än din båge personal. Tie öglor i vardera änden av strängen och placera loopar i spåren i varje ände av bågen.


Relaterade artiklar


fluga Grunderna fiskelina
hur man gör plast fiske maskar
Hur får man en fiskelicens i West Virginia
hur man blir en flugfiske guide
hur man använder baquacil i din pool
Hur fungerar en ATV arbete?
hur man undervisar snowboard
platser att spela paintball
hur man hittar de 9 populäraste isbanor i NYC
hur man restring ett metspö