hur man gör en kalkon samtal av en vinge

hur man gör en kalkon samtal av en vinge

Dagens kalkon jägare har ett brett sortiment av kalkon ringer enheter från att välja bland. Mun membran, skiffer och samtal box är bara några av de samtal som finns tillgängliga. Även med denna brett sortiment av samtal, kommer vissa jägare använder ett samtal som går tillbaka till en tid innan USA var ännu avgjort. Indianer skulle jaga kalkoner med en samtalsgrupp skulpterad ur en kalkon flygel. Du kan göra din egen flygel samtal ben kalkon

Du behöver:. .
Knife
Skrapan.
Stor gryta.
Fat-tvättmedel.
Bleach.
Kort avsnitt av styv tråd.
Med liten diameter poker.
Bågfil.
Sandpapper.
2-komponent epoxi.
Rag.


1.
Bort en hel vinge från en vild kalkon. Använda en kniv för att skära och skrapa, ta bort alla tre ben från Turkiets vinge. Fortsätt tills överarmsben och ulna som är rena som möjligt.
2.
Kapa båda ändar på varje ben. Din nedskärningar måste exponera märgen inuti varje ben. Koka benen i vattnet så att märgen kommer att bli lättare att utvinna. Om så önskas kan vissa disk-tvättmedel och blekmedel läggas till vattnet för att hjälpa mjuka upp märg och att hålla benen vita.
3.
Använd en liten diameter styv bit tråd eller något liknande för att ta bort märgen från insidan benen. Fortsätt arbeta tills alla märg har tagits bort. Benen ska likna ihåliga rör när du är klar.
4.
Konstruera samtalet genom att föra in radien i ulna och ulna i överarmsbenet. Twist var en av de ben tills du har en stram, bekvämt grepp. Benen ska passa väl i varandra, utan luftläckage. Slipa försiktigt benen om krävs för att uppnå bästa passform.
5.
Demontera samtal när du är nöjd med passform och finish av skelettet. Blanda upp epoxi, och applicera en liten klick till varje fog, ihop samtalet. Får inte använda för mycket och hindrar luftvägarna. Använd en trasa för att avlägsna överskott från benet yta, och låt epoxin härda.
6.
Sätt radien slutet av samtalet i munnen och suger. Låtsas att du försöker att suga luft genom ett sugrör. Med övning kommer du snart att yelping som en kalkon.

Tips och varningar


 • Om möjligt, rent båda vingarna från din kalkon om du gör ett misstag med ett av benen. Överarmsbenet kan utelämnas om jägaren vill uppmaningen att vara mer kompakt.
 • Var försiktig när du arbetar med knivar. Använd skyddsglasögon vid skrapning och användning av epoxi.


 • Relaterade artiklar


  om isfiske
  hur linje Baitcasting rullar
  hur man väljer leveranser läger matlagning
  hur du gör din egen paintball västen
  hur man installerar en drivrem på en snöskoter
  hur man gör en snö igloo
  om trehjulingar
  om fisk rengöringsprodukter
  hur man använder naturliga bränslen campingkök
  hur man använder fiske bobbers