hur man gör en snara fälla för en ekorre

hur man gör en snara fälla för en ekorre

Vare sig det eftersom de är en olägenhet eller för att de är bra för stuvning potten, ekorrar är svåra att fånga och svårare att jaga. Det bästa sättet att gå efter ekorrar är med en specialbyggd fälla som kallas en ekorre stolpe. Detta är optimerat för att utnyttja ekorre beteende, och skapar massor av chanser för en ekorre att få sig fångas

Du behöver:.
Lång stång eller rak gren
. Buck kniv.
Rulle ståltråd.
Avbitartång.


1.
Identifiera ett område som är tjock med ekorrar och välj ett träd som ofta används av dem.
2.
Välj fallit trädgren som är någorlunda rak och tillräckligt lång för att nå den första lager av grenar i ditt valda träd. En stolpe kan fungera som ett substitut om ingen lämplig gren finns.
3.
Skär löv och mindre grenar från gren, om du använder en. Försök att lämna ytan knop på plats, eftersom dessa kommer att bli händig senare. Om du använder en stolpe, hoppa över detta steg.
4.
Klipp sträckor av ståltråd. Knyta dessa runt gren eller en stolpe, och sedan knyta den öppna änden i en snara. Snaran bör vara ungefär två inches bred, och det bör handla om två eller tre inches av tråd utvidga den bort av stolpen. Därför, hur länge varje ledare bör vara är diametern för gren eller en stolpe, plus fyra till fem inches. Den knop av en trädgren kommer vara praktiskt för att förankra kablarna. Ledningarna ska starta och sluta ungefär 18-24 inches från toppen och botten av din gren eller en stolpe. Detta är nu din snara stolpe.
5.
Plant snara stången mot trädet, vid en diagonal vinkel. Som ekorrar springa upp och ner stången, kommer de sannolikt att fastna i en av snaror. Kampen för att befria sig kommer att få dem att falla utanför stolpen och strypa.


Relaterade artiklar


hur man fiskar med jigg huvud
hur man uppgraderar ett paintball gevär / markör
historien om konsoler college basket
om grimma händelser
hur man startar fiske billig i vår
om fogmassor klubbor
hur man besöka Blue Ridge Parkway
Hur man knyter fiske jiggar
om fisk städutrustning
hur området klä en nyligen dödad hjort