hur man gör en snara fälla för en tvättbjörn

hur man gör en snara fälla för en tvättbjörn

Fånga en tvättbjörn i en snara fälla kan vara relativt lätt. Det finns många olika metoder för att göra snara fällor, men i slutändan är resultatet detsamma. Denna fälla är ganska lätt att bygga och, om du inte har tvättbjörnar i ditt område, du är säker att vara framgångsrik i att fånga en

Du behöver:. .
Ledare eller kabel
Rock, träd eller staket.


1.
Hitta några ledare eller kabel för att påbörja byggandet av din snara. Om du planerar att fånga mer än en tvättbjörn, kommer du vill vara säker på att du har tillräckligt med kabel eller tråd att göra mer än en snara. Du kommer sannolikt bara få en användning av de snara, för när en tvättbjörn är fångad, kommer snaran knyck.
2.
Välj en plats där du vill ställa in snara. Du vill se till att du väljer ett område där tvättbjörnar är kända för att resa. Om du är i ett fält eller skogsområde, snår kontrollera och tjockt gräs för vägar som skulle kunna signalera tvättbjörn aktivitet. Det skulle vara bra att veta hur man ska läsa djurspår. Detta garanterar att du kan verifiera att tvättbjörnar har varit i det området, annars kan fånga kaniner eller andra djur.
3.
Gör en ögla i den tråd eller kabel så att den har ungefär en sex-tums omkrets. Kontrollera att slingan är löst nog så att när djuret steg igenom den och blir fångade, kommer loopen skärpa på djurens ben. Den ska se ut och har samma funktion som en lasso.
4.
Placera slingan i mitten av vägen. Det bör vara förankrad i något fast, till exempel ett staket eller ett träd. Även en rot kan fungera som ett ankare. Även om det finns en tillräckligt stor sten i närheten, kan denna även användas som ett ankare för snara.
5.
Lämna din snara på plats över natten och kolla upp det nästa dag. Chansen finns att du kommer att ha fångat en tvättbjörn. Men var beredd på möjligheten att ha fångat en kanin eller någon annan typ av djur. Dessutom är sannolikheten för att djuret lever ganska bra, så se till att du är beredd att ta itu med djuret när du kommer i kontakt med den.


Relaterade artiklar


hur man väljer fiskeredskap
hur man fiskar med promelas
hur man installerar en kudde biljardbord
hur man använder en switch på en baitcast rulle
hur man gör fisket mask lockar
hur man gör en ugn ryggsäck
Hur fungerar en cykel lås?
hur sträng ett bete gjutning rulle
hur ställa in tiden på en kvicksilver 950 hk blixt utombordsmotor
hur säkert catch and release bas