hur man gör en styrelse bordtennis

hur man gör en styrelse bordtennis

Pingpong är ett roligt spel som är roligt för spelare i alla åldrar. Men kostnaden för att köpa en professionell tabell kan vara oöverkomliga. Ett alternativ är att göra din egen bordsskiva styrelse i plywood. En hemgjord bordsskiva kan vara billigare och mer portabel än en köpt bord

Du behöver:. .
Fyra 4
5-mul-by-5-fot ark plywood.
Åtta eller 16 trä klämmor.
Trälim.
Green lackfärg.
Målare tejp.
Vit lackfärg.


1.
Limma till toppen av en plywoodskiva. Om du har en bit skrot trä, sprider limmet jämnt kommer att resultera i en bättre band.
2.
Placera en andra plywoodskiva ovanpå limmade blad och kläm fast den i plats med två klämmor på varje sida och se till att hålla kanterna på brädor är parallella.
3.
Låt arken torka över natten innan du tar bort klämmorna.

4.
Upprepa trappsteg ett till tre för de andra två skivor av plywood efter den första omgången har limmats ihop. Om du har 16 klämmor, kan du tillåta båda halvorna av tabellen ställa in i samma natt.
5.
Applicera ett lager av grön lackfärg till toppen och sidorna av två halvor av bordet. När det första lagret har torkat, applicera ett andra lager
6
Använda målare tejp, markera en 1-tums ram runt utsidan av både bordsskiva stycken samt en 1. . -tum tjock rand längs mitten av varje bit på 4,5 meter sida. (Den rand bör således vara 5 meter lång. )
7.
Måla gränsen och mitten ränder med vit lackfärg, var noga med att inte överlappa varandra och få någon vitt i två gröna rektanglarna du har skapat på varje topp.
8.
När bordet har torkat, placera två bord pjäser på ett bord att spela. Rikta de två mittersta ränder, och bifoga ett nät över skarven mellan två halvor.


Relaterade artiklar


hur man överlever en björn attack, cougar attack, eller en skallerorm bita
hur man spela biljard bättre
hur man respool en baitcaster rulle
hur man fiskar med Nightcrawler maskar
timing en 2000 kvicksilver 90 hk utombordare
hur man vandra säkert
vad ska du ha under en våtdräkt?
hur du skyddar dig när du är på en skidresa
vad är en griffeltavla topp biljardbord?
om surfbräda vax