hur man gör trä coyote samtal

hur man gör trä coyote samtal

Om du gillar att göra olika djur samtal, sedan lägga en prärievarg till din repertoar kan lägga till lite punch till din utomhus djur ringer föreställningar. Om du vill att samtalet att attrahera Coyotes av någon anledning, eller om du bara gillar att coyote ljud, är en hemmagjord trä prärievarg kalla ett roligt hantverk projekt som kommer att resultera i timmar av högljudda kul. Att göra en hemmagjord prärievarg samtal kan vara givande och roligt, men de resultat du får kan variera

Du behöver:. .
6-tums-lång-by-1-tums hela bit dymling spö
Standard klarinett vass.
u00BD-fot borr med en borr.
.
Ensidiga rakblad.
Trälim.


1.
Borra ett hål genom mitten av din dymlingar. Använd borr och fot långa bitar så att hålet sträcker längden på pluggen.
2.
Använd din rakblad för att försiktigt skära ner klarinetten röret så att det nätt och jämnt Passar insidan av hålet i din dymling. Ta en liten bit bort varje sida symmetriskt, så ge det ett försök. Inte skära en massa innan testning eller så kanske du smal röret ner för mycket.
3.
Sätt röret försiktigt i slutet av pluggen hålet. Det bör vara mycket snäv.
4.
Blås insidan av främre delen av din dymlingar. Röret ska vibrera och bullra. Om den inte gör, dra försiktigt ut det igen och sätt in den igen tills du kan blåsa i front och gör ett ljud.
5.
Fäst röret med trälim. När det finns ett ljud som kommer från röret, ta ett par droppar trälim och placera den på den direkta hörn av vass. Låt den torka över natten. Detta lim kommer att säkra din vass insidan av pluggen, och du kommer vara bra att gå.

Tips och varningar


 • Använd inte ditt samtal att faktiskt ringa Coyotes eftersom de är vilda djur och kan vara oförutsägbara. Bara använda det för skojs skull.


 • Relaterade artiklar


  hur man dra pads för largemouth bas
  köpa en tubkikare
  hur man fiskar efter vitling i Florida
  hur man kan fånga Seriola
  Hur du tar isär Penn fiske rullar
  hur att rigga en lina för brygga fiske
  hur man köper snowboard redskap
  hur man har framgång i bas tävlingar som en co-fiskare (del 3)
  hur man bygger ett pingisbord
  hur man byter olja i honda utombordare