hur man hänga en hjort huvud

hur man hänga en hjort huvud

Du har äntligen packats trofé rådjur du har drömt om. Det kan vara en stor slant att sport flera pekade uppsättning av horn och ligger högt på posten bok, eller det kan vara en mindre hjort som inte ser mycket ut till andra människor utan är en trofé för dig. Hursomhelst, med rådjur huvuden till en konservator för montering och sedan föra huvudet hem att hänga på väggen är ett populärt sätt för jägare för att fira sina döda och minns sin jakt

Du behöver:.
Regeldetektor <. br>Skruv.
Skruvmejsel.
Borra och borrkronor.
Stege.
Penna.

hur man hänga ett rådjur chef


1.
Titta på fästet för att hänga som konservator har släppts ut på baksidan av rådjur huvud. Medan konservatorer använder en mängd olika konsoler, de flesta av dem arbetar för att hänga ett rådjur huvudet i samband med en skruv. Välj en skruv som passar in precis i fästet.
2.
Bestäm var du vill hänga rådjur huvudet. Vanliga platser är över eldstäder eller i källare, men läget är helt upp till dig. Kom bara ihåg att om djuret har en stor uppsättning av hovar, du måste ta dessa hänsyn, eftersom de sannolikt kommer att sticka ut ovan och ut från huvudet. Så se till att den plats du väljer inte är för nära en annan vägg eller tak.
3.
Använd en regeldetektor att hitta en stud i det område på väggen där du har bestämt dig att hänga rådjur huvudet. Använd en blyertspenna för att markera den plats där du kommer att sätta skruven. Det är möjligt att använda en skruv och ankare att hänga ett rådjur huvud, men skruva skruven direkt i en väggregel rekommenderas eftersom det kommer att bli kraftigare.
4.
Borra ett hål i platsen med blyertsmarkering.
5.
Skruva skruven i hålet du borrade. Lämna tillräckligt med skruvhuvudet sticker ut från väggen för att hänga rådjur huvudet.
6.
Plocka upp rådjur huvudet och lyft den till där du kommer att hänga. Använd en stege om det behövs. Montera skruven i fästet så rådjuren huvudet hänger spola och nivå mot väggen.

Tips och varningar


 • innan du hänger ett rådjur huvud, överväga att placera den i en lätt att nå platsen, eftersom du måste rengöra den från tid till annan.
 • Var försiktig när du klättrar på en stege, särskilt när du också håller ett rådjur huvud. Be någon om hjälp.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en ficka cykel snabbare
  hur synen på Nikon kikarsikten
  hur man har en strand semester
  hur man kan fånga regnbåge fisk
  göra eld facklor
  hur man installerar marina matta
  hur man bygger slipa räls
  hur du monterar en kupoltält
  Hur fungerar en våtdräkt arbete?
  om rådjursjakt