hur man lär ett barn att åka skridskor

hur man lär ett barn att åka skridskor

Undervisning ett barn att åka skridskor kan vara en tuff uppgift. I de flesta fall kommer barn att sluta med en öm rumpa och vuxna med ont i ryggen. Men om du följer några användbara tips, kommer ditt barn att åka skridskor på nolltid

Du behöver:.
Skridskor
Hjälm.
Handskar.
Knäskydd.
Armbågsskydd.


1.
Köp en solid par nybörjare skridskor. Nyckeln till ett barn att lära sig åka skridskor är att ha ett par bra skridskor som passar ordentligt. Ett bra märke av skridskor för småbarn är Softtec. Skridskorna har en mjuk, behaglig start och en hel del stöd för anklarna.
2.
Håll ditt barn säkert från en dålig höst. Vid minsta ett barn kommer att åka skridskor bör bära hjälm, handskar, knäskydd och armbågsskydd. Dessa kuddar kommer också att ge barn extra förtroende på isen, eftersom varje fall inte kommer att vara smärtsamma.
3.
Suit upp ditt barn med kuddar och snörning skridskorna.

4.
Ta fem till 10 minuter för att hålla ditt barns hand och uppmuntra honom att gå. Detta kommer att hjälpa att få honom som används för att känslan av skridskor och hitta sin balans.
5.
Hit isen. Stå bakom ditt barn och stödja henne i armbågarna eller under armarna för att förhindra en dålig falla bakåt. När ditt barn vinster viss tillförsikt, skate bakåt framför henne och samtidigt stödja henne i händerna. Detta kommer att tvinga henne att balansera mer på hennes egna och samtidigt ha förtroende för att du är där för att få stöd.
6.
Uppmuntra barn att åka framåt genom att be honom att marschera. Detta kommer att hjälpa honom få mer självförtroende och börja gå framåt på isen.


Relaterade artiklar


hur man gör en lagerhållaren metspö
om inomhus snowboardparker
hur man bygger ett fältkök
hur man gör ett metspö knut
hur ställa in tiden på en kvicksilver 950 hk blixt utombordsmotor
hur man återta förlorade fiskedrag
officiell darttavla hängande regler
hur man kan fånga tarpon fisk
hur att driva ett ekolod
hur till vända medan snowboard