hur man väljer snorkelutrustning

hur man väljer snorkelutrustning

Snorkling är ett bra sätt för älskar havet att njuta av alla underverk i havet utan att bli en certifierad dykare. En mycket motion är det ofta bäst i klart vatten och korallrev som lockar många olika typer av hav livet. Men efter att ha rätt utrustning är nyckeln. Ingen vill svälja havsvatten, få något i deras ögon eller fenor som inte driva dem genom vattnet

Du behöver:. .
Snorkel
Mask.
Fenor.
Våtdräkt (tillval).
Kamera.


1.
Börja med mask, som är en gjuten uppsättning glasögon och munstycket. Leta efter något som har en silikon tätning för att de håller längre. Att se hur väl den passar ditt ansikte, håller masken upp till ögonen utan utandning. En liten avsugning anser bör bildas kring näsan och ögonen. Det är en bra passform. Om inte, prova ett annat par.
2.
Skaffa en snorkel nästa. Leta efter något som är relativt lång (kan du simma djupare) och passar lätt i munnen. Titta även för något som har en läpp vakt som hindrar att saltvatten från att komma in en persons mun.
3.
få monteras för några fenor som hjälper driva simmare genom vattnet. Fenorna har en plats för en person att passa sina fötter in i, och som måste sitta tätt. Lösa fenor kan förloras till sjöss.
4.
Välj en våtdräkt som är lätt för att bada i varmare vatten och något som är tyngre för kallt. Medan vissa människor väljer att inte bära en våtdräkt i det varma vattnet, det är tillrådligt särskilt när snorkla under en lång tid eftersom våtdräkt kommer att förhindra solbränna.
5.
Skaffa en kamera som kan ta bilder under vattnet och har en stark rem som kan lindas och åt runt handleden.

tips och varningar


 • snorkelutrustning finns i en mängd olika färger, så ha lite kul när de väljer objekt. De flesta masker säljs med en kanyl snorkel, men känn dig fri att handla dem. De flesta (om inte alla) chartrade snorkling turer kräver folk att bära flytväst.
 • fenor är tufft att vandra i, så var försiktig när du försöker på dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man gänga ett fiskespö
  Hur fungerar en ekolod?
  om metalldetektorer
  hur man bygger en kanot rack
  hur man vinterförbereder en Sea-Doo
  hur man fiskar med lax ägg
  hur du ställer in en räckvidd på ett gevär
  hur man byter ett däck mountainbike
  vad används för att göra rep?
  hur man blir en häst brudgum