hur åka vattenskidor

hur åka vattenskidor

Vattenskidor är mycket som att cykla. Det kan vara svårt och frustrerande i början men när du väl fått kläm på det då det är lätt. Dessutom har jag lärt mig att det finns flera sätt att komma upp på skidorna och du hittar när du är ute på sjön har du gott om folk berättar vad du gör fel och hur man rätta till det. Nedan är hur vi lärt våra barn och lära våra vänner när vi går den. Om detta misslyckas då se Tips 1 och jag garanterar att du kommer att åka skidor i slutet av dagen

Du behöver:
Båt w /föraren.
Lake.
Vattenskidor.


1.
Kontrollera att du använder rätt utrustning. Du vill inte lära sig på pro himlen. Du vill lära sig på alla syfte eller nybörjare skidor. Skillnaden ligger i prestanda och stabilitet.
2.
Gör bära flytväst. Detta är inte bara för säkerheten det också kommer att hålla dig flytande och hjälpa dig i ditt lyft.
3.
Båten skall ha en förare och 1-2 ytterligare personer att hjälpa till. 1 person kan flaggan person och den andra personen kan vara den som kommunicerar din signaler till föraren
4.
Känn din grundläggande signaler och försäkra folket i båten också känner dem. Vi rekommenderar följande: När i vattnet och redo att gå använda tummen upp eller ett huvud nick till signal till laget att du är redo. När skidåkning, oss tummen upp och tummen ner för att signalera din ändring i hastighet respektfullt. Knacka på toppen av huvudet om hastigheten är precis som du vill ha det. Om du faller, peka på toppen av huvudet för att signalera att du är OK.
5.
Nu till grunderna för att få dig ur vattnet och skidåkning. . .
6.
Se till att båten som kommer att dra dig ur vattnet har tillräckligt motoreffekt för att göra jobbet ordentligt. Detta är särskilt viktigt om ditt bygge är större då genomsnittet. Du vill ha en båt som kan accelerera snabbt, vilket lyft du upp ur vattnet i motsats till att dra dig genom det.
7.
Börja med att ta tag i bogserlinan med båda händerna på handtaget .
8.
Luta dig tillbaka något med benen om axelbrett. Detta kommer att bidra till att stabilisera dig och hindrar dig från att välta.
9.
Placera bogsera linjen mellan skidorna så att den går från händerna genom, mellan de båda skidor ut till båten. Du vill inte repet till vänster eller höger sida av himlen. Du vill definitivt inte repet går bakom dig.
10.
Förhoppningsvis har du en erfaren förare. Om så är fallet bör din lina spänd. Det bör inte slack i repet och du bör vara vänd direkt på baksidan av båten. Om inte, får en ny drivrutin.
11.
Med båt team redo och repet sträckt gå in i en knäböj, med knäna mot bröstet och tips om skidorna ut av vattnet om 9-14 inches Nu flyttar skidor från bör isär men för ca 3-6 inches isär (du kan faktiskt göra detta på steg 8 också).
12.
Ta inte för långa för att signalera färdig. När allt är klart nicka redo. Frekvensomriktaren får inte tveka. Föraren bör påskynda snabbt.
13.
När båten accelererar, dra i handtaget med fokus på bor i squat position. Låt skidorna att gå från tips pekade upp till en mer platt attack. Om du försöker hålla upp tips du kommer att stöta på motstånd mot vattengenomträngning.
14.
När din rumpa kommer upp ur vattnet bör du stå upp på skidorna, räta på ryggen, förlänga din händerna framför ur dig (så att de inte upp till bröstet) och hålla låt inte dina skidor glida ut.
15.
fortfarande inte kan få din rumpa ur vattnet? Prova att sitta på en innerslang eller någon annan floaty som gör att du upp ur vattnet. Detta kommer att göra susen.

Tips och varningar


 • Timing är nyckeln. Målet är att få din dödvikt ur vattnet innan hastigheten på båten gör att vatten till ryck i repet ur händerna.
 • Om du upprepade gånger misslyckas, stoppa och vila händerna för en några minuter.
 • Sätt dina skidor på i vattnet


 • Relaterade artiklar


  hur man använder en fishfinder till fånga bas
  hur man gräva för röda maskar
  hur man byter kuddar biljardbord
  hur man käkar storlek motorcykel
  hur de ska jaga rådjur
  Hur fungerar ett rådjur blind arbete?
  som uppfann surfbräda?
  Hur man monterar ett flugspö
  hur man väljer leveranser läger matlagning
  hur mountainbike terränggående säkert