hur du monterar en tabell skiffer pool

hur du monterar en tabell skiffer pool

Slate topp biljardbord kan vara en stor källa till underhållning för dig och din familj. De nackdelar med skiffer toppen biljardbord är deras kostnad och vikt. Eftersom de är så tunga, är det oerhört svårt att flytta och montera bordet. Om du har flera starka vänner som är villiga att hjälpa till, kommer dessa steg visar hur du på ett säkert sätt att montera din skiffer topp biljardbord

Du behöver:. .
Slate topp biljardbord
Skruvmejsel.
Wrench.
Nivå.
Bivax tätningsmedel.
Gasolbrännare.
Spackelspade.
Måttband.


1.
Placera biljardbord kabinett upp och ner på golvet. Se till att du har skåpet i den exakta platsen där du vill att biljardbordet att vila. Det kommer att bli väldigt svårt att flytta bordet när du har den skiffer panelerna på plats, så dubbelkolla dina mått innan du fortsätter.
2.
Fäst bordet ben i konsolerna ligger på botten av skåpet. Dra åt bultarna som håller benen på skåpet. Vänd skåpet över och kontrollera bultarna och kontrollerar att de inte lossnar nu att benen stödjer vikten på skåpet.
3.
Ställ mitten panel av skiffer i mitten av bordet. Använd ett måttband för att kontrollera öppna utrymmet på båda sidor av skiffer panelen för att vara säker att det är direkt i mitten. Om det inte är, kommer de andra två bitar av skiffer passar inte på plats. Ställ in andra skiffer panelerna på sina platser på varje sida om mitten panelen.
4.
Kontrollera skiffer toppen att vara säker på att det är nivån. Även den minsta lutningen kommer att påverka kvaliteten på spel på biljardbordet. Om tabellen är inte nivån, höja upp den nedre sidan med shims tills det är även med i högsta laget. Dra åt skruvarna jämnt och åter kontrollera skiffer toppen se till att den fortfarande är nivån.
5.
Använd en gasolbrännare för att smälta bivax tätningsmedel på springan mellan bitar av skiffer. Droppa några bivax i skruvhålen att skapa en smidig spelytan. Låt vaxet torka och sedan skrapa bort eventuellt överskott med en spackel.
6.
Ställ kände på sängen av biljardbord. Skär den nödvändiga hålen i skiffer topp för bultarna. Rada upp sidan rälsen och dra åt skruvarna som håller allt på plats. Beroende på stilen i ditt biljardbord, fästa fickor på botten av tabellen antingen genom häftning dem på eller skruva dem i tabellen skåpet.

Tips och varningar


 • Mät upp rummet för att kontrollera att skiffer biljardbord är centrerad. Lämna minst 68 inches utrymme runt kanterna på bordet så det finns tillräckligt med utrymme för människor att fotografera utan att pressas upp mot väggen.


 • Relaterade artiklar


  hur man vinner på lotteriet
  hur man gör en enkel blåsrör
  hur man fiskar med lax ägg
  om frontmatade bowlingklot påsar
  om campingkök
  hur man installerar ett pumphjul i en utombordsmotor
  hur man njuta av ett besök på ett museum med ditt barn
  hur sträng en konventionell båge
  om Barlow knivar
  vad som orsakar böjar vid dykning?