hur har din egen forsränning äventyr

hur har din egen forsränning äventyr

Letar du efter något nytt, äventyrlig och billigt att göra i vår? Varför inte prova scouting och forsränning din egen flod expedition med några vänner. Varje år tillbringar hundratals dollar på guidade turer. Men du kan planera din egen Lewis och Clark flod äventyr med dina vänner för en bråkdel av kostnaden. Genom att använda bara en enkel luftmadrass, en paddel och en flytväst, det finns många vackra floder där ute för dig att utforska i din egen takt

Du behöver:. .
Luftmadrass
paddla.
flytväst.
ryggsäck.
uppladdningsbara luftpump.
plastpåse.
våt /torr skor.


1.
Välj en flod. Del av äventyret kommer från forska olika floder som kan skära igenom några pittoreska landskap. Det fina med floder är att inte två som är exakt lika och att hitta en som rinner genom vildmark eller statliga parker kan vara bra sätt att fördjupa dig i naturen. Försök välja en flod som är ganska snabb rörelse och rent nog att bada i en varm dag. Du kan lära dig mycket genom att bara skriva i "din stat-vattendrag" i någon sökmotor. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning om din floden kommer att tillräckligt djupt innan du går, men för det mesta, floder är på de högsta nivåerna på våren efter snön på högre höjder har smält.
2.
Planera road trip. Nu när du har hittat din ideala floden få en bra karta och se vilka delar av din flod kommer i närheten av vägar. Innan du ut på vägarna se varje person som går har en ryggsäck med en tömd flytredskap (en dubbel storlek luftmadrass är min personliga favorit), en primitiv paddel (tillval), en flytväst, ett ombyte kläder och en lunch om du vill. En person bör packa ett laddningsbart luftpump (se rubrik) för att blåsa alla dina flottar.
3.
Scout din flod. När du hittar en plats där du kan lämna bilen ganska nära, du är redo att ge sig ut i det okända. Börja vandring uppströms med ryggsäckar. Oroa dig inte för att gå vilse eftersom så länge som floden syns från din vandringsled du alltid kommer att kunna vända tillbaka. Du kommer inte heller behöver oroa sig för oförutsedda floden risker, såsom nedfallna träd eller dammar eftersom du kommer att scouting älven avsnittet som du kommer att forsränning ner när du går uppströms. På vissa delar av älvstranden kommer att ge en bra vandringsled och andra delar kan vara tjockt med växtlighet så högre höjder kan vara mer traversable. Det är en del av äventyret.
4.
Slappna av och njut. Efter vandring ett tag kommer du troligen vill börja förbereda för din flod resa tillbaka till bilen. Nu kan du börja fylla upp din luftmadrass med uppladdningsbara luftpump. Luftpumpen kommer snabbt fylla upp alla storlekar luftmadrass som kommer att ge ett trevligt ställe att sitta och äta lunch innan du beger nedströms. Som ni flyta nedströms du kommer att kunna suga i ensamhet och syn på naturen som bara en flod kan ge. Om du flyta in i någon grunda delarna av älven helt enkelt gå ut och gå i närheten av din flotte tills du når djupare vatten igen.

Tips och varningar


 • Ta med dig en stor plastpåse och knyt upp din ryggsäck /sneakers insidan så att ifall din ryggsäck faller av din flotte, kommer det inte bli blöt.
 • Börja med långsammare breda floder så att du kan se med egna ögon hur lätt det är att flytta runt och bekväm att flotte på en luftmadrass.
 • Det är inte rekommenderat att du flotte ner allt större än klass II forsar speciellt om du inte är bekväm i vattnet. En paddel kommer att arbeta mycket bättre än dina händer i de flesta fall men ibland bara en bra storlek gren kommer att hjälpa.
 • Använd gott omdöme. Helt enkelt vända tillbaka om någon del av floden ser för snabb eller osäkra på något sätt. Detta äventyr passar bäst i slutet av våren /försommaren på långsamma till måttligt snabbt flyttar floder.


 • Relaterade artiklar


  tidpunkten för pensionering klätterrep
  hur man gör kasta ramper
  hur man gör ett rep sele
  hur man kan fånga havsöring
  hur man väljer ett ekolod
  Hur ansöker man måla kamouflage ansikte
  hur man gör en tältkåta
  hur man gör en billig ghillie kostym
  hur du väljer ett pool cue
  hur du ställer in ett spö att fiska med spinnare