hur man bär en pistol hölster

hur man bär en pistol hölster

Brottsbekämpning och militär personal bära pistol hölster på olika ställen på deras kroppar av olika anledningar. Beroende på var den är sliten, kan pistolen hölstret döljas eller på gatan. Denna artikel diskuterar olika typer av pistol vapen samt hur de brukar slitna. Här är hur man bär en pistol hölster:

Du behöver:
pistol hölster


1
Bär vapnet hölster på "starka sida". . . Den "starka sida" avser den sida av kroppen där din dominanta hand är-om du är högerhänt, bär den på höger sida och vice versa. Brottsbekämpning och militär personal bär ofta sina vapen i denna hip rita "-plats eftersom det är bekvämt och ger dem möjlighet att dra sina vapen fort som behövs. Det är inte den mest dolda plats att bära det, men användarvänligheten gör det den vanligaste platsen där pistol hölster är monterade.
2.
Bär vapnet hölstret om "stöd sidan ". Den "stödsidan" avser motsatsen till din "starka sida"-om du är höger dominerande, skulle du bär den på vänster sida. Detta läge är använda för cross-ritning (som når över din kropp för att un-hölster pistolen), men är inte ofta används av de brottsbekämpande och miltitary yrkesverksamma längre. Jag nämner det här eftersom det fortfarande finns folk där ute som föredrar denna metod för att en pistol. Vissa tror att det ger dem större rörelsefrihet på deras starka sida när vapnet inte används, andra tror att det får en att tänka en sekund eller två längre om att skjuta eftersom det tar längre tid att unholster pistolen.
3.
Bär vapnet hölstret över axeln och under armen. Denna metod är inte så bekväm som den starka sidan eller stödja sida höft dra metod och det är mer besvärligt att ta på. Det gör dock dölja vapnet bättre eftersom det kan döljas under kläderna. Denna metod används ofta av brottsbekämpande och militär personal som backup till deras höft dra vapen.
4.
Bär vapnet hölster på vristen. Finkalibriga vapen kan gömmas i ett hölster på vristen. Fotleden hölstret är stor för rättssalen suppleanter som kan ha att använda det från sittande ställning. Det ger också brottsbekämpning och militär personal en backup plats att dra en pistol om höften dra vapen misslyckas. Försiktighet måste iakttas när du kör eller flytta om dock-hölstrat pistolen kan falla ur eller gå förlorad. Denna metod att bära en pistol går ofta oupptäckt eftersom den är dold under byxor och strumpor.
5.
Bär vapnet hölster på korsryggen. Detta läge är bäst för att dölja ett vapen (du kan gömma den lätt under kläderna), men pistolen och hölster kan göra din rygg ont så det gnids mot dig. Detta är ofta anledningen till brottsbekämpning och militär personal väljer att inte bära sina vapen på den här platsen-det är för obehagligt och det är allmänt svårt att nå.
6.
Använd pistolen innanför kläderna. Finkalibriga vapen lätt kan döljas innanför kläderna som har inbyggd pistol hölster. Det finns byxor som har pistol hölster inbyggda i fronten, sidan och bakfickor. Det finns även tillverkare som gör specialitet jackor, skjortor och väskor (ja plånböcker!) Med inbyggd pistol hölster.

Tips och varningar


 • vara ansvarig med gevär-förvara dem utom räckhåll för barn
 • Un-hölster och åter hölster din pistol minst 100 gånger om du har en ny läder hölster. . Detta kommer att bidra till att bryta hölstret i.
 • Du kan ha ömhet på kroppen i det område där du bär din pistol hölster. Med tiden kommer den ömhet blekna eftersom kroppen vänjer sig vid hölstret bärs på den platsen.
 • Kydex hölster är den mest populära typen av hölster som används eftersom de är hållbara, stela, slagtålig och fuktsäker .
 • 70% av militära och polisiära yrkesmän använder Safariland hölster.
 • se resursen länkarna nedan för mer information om Safariland och Kydex hölster.
 • Var noga med pistolen säkerhetslåset är på innan test-montera en pistol i ett hölster.


 • Relaterade artiklar


  hur fånga kustnära Sheepshead
  hur man väljer mellan CO2 eller tryckluft (paintball)
  hur man håller saker och ting frysta i en kylare
  Hur man knyter fiskelina tillsammans
  hur man klär sig för vinteraktiviteter
  hur man bygger en cykel med motor
  hur man bygger en kanot rack
  hur ställa in tiden på en kvicksilver 7,5 hk utombordare
  hur man skjuter en modern muzzleloader
  hur man gör heely går fortare