hur man fyller i en konsol basket

hur man fyller i en konsol basket

Varje vår höjer spänningen, intriger, passion samt ren glädje i basket spektakel som är March Madness. Många experter skryta filosofier om att fylla i perfekt fäste, men genom att bara följa några konsekventa åtgärder, kan du göra det bästa av din konsol varje år

Du behöver:.
Internet
. Papper och penna.
NCAA fäste.
Newspaper.


1.
Skaffa en NCAA fäste så fort det släpps. Skriva ut flera konsoler kommer att ge dig en möjlighet att titta på området för 65 lag från ett större perspektiv. Dessa fästen kan hittas på de flesta större sporter webbplatser (se Resurser nedan).
2.
Bekanta dig med de olika NCAA konferenser och Associated Press (AP) omröstningen och NCAA tränare " enkät. Dessa opinionsundersökningar publiceras varje vecka i tidningar och på webbplatser under hela säsongen. Studera dem kommer att ge dig en glimt av de lag som spelade bra under säsongen.
3.
Utvärdera enskilda team och deras konferens och övergripande dokument. Lag med fler segrar än förluster har goda chanser på NCAA Tournament, men det gör dem inte lås för Big Dance.
4.
avgöra hur väl varje lag utjämnad mot lag rankas i topp 50.
5.
Välj med din hjärna, inte med ditt hjärta. Kom ihåg att den lägre frön (1-6) i allmänhet presterar bättre i neutrala platser än högre frön (7-16), så tänk över utsäde oberoende av känslomässiga band till en viss grupp. Använd samma kriterier för att välja ut vinnare i de första omgångarna som du skulle i de senare omgångarna.
6.
Leta reda på fyra regionala områden och avgöra om något av lagen kan ha lokala fläkt stöd i regionen. En neutral plats inte alltför långt från skolan kan ge ett lag lite av hem-domstolen fördel.
7.
Luta dig tillbaka och titta på dina fästet komma till liv.

tips och varningar


 • Var särskilt uppmärksam på den skada rapporter av grupperna du har valt.
 • Don't få ett sidospår med en tuff match mellan nära frön , som en nr 8 och en nr 9 frö. Var konsekvent och använda samma kriterier du har använt för andra spel.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en båge för jakt
  hur man rengör grepptejp på skateboard
  hur man gör byxor akuta snö
  hur man använder en bärbar rock klättervägg
  hur man fixar en utombordare pumpmotorn vatten
  hur man spinna däck i gyttja
  hur man rengör redskap läger kök ordentligt
  hur man kan fånga trofé öring
  hur du ställer in sovsäckar i tält camping
  hur att rigga en lina för brygga fiske