hur man gör bra snö camo

hur man gör bra snö camo

Snö kamouflage tjänar samma syfte som traditionella kamouflage redskap, men det är annorlunda i färg. Du kan göra snö camo från vitt material du vill, men det viktiga är att se till att icke-vita delar av snön camo passar den miljö där du hoppas att blanda i. Genom att använda vissa specialiserade men lätt att få sprutlackeringsfärger, kommer du kunna göra riktigt bra snö camo med liten ansträngning

Du behöver:.
Vitt material
. Grå primer auto sprayfärg.
Svart sadelgjord sprayfärg.
Smutsiga kläder.
Bild av den miljö där du vill att smälta in.
Hängare.
Klädnypor.


1.
Tvätta vitt material med smutsiga kläder. Detta gör det inte så lysande vita, vilket är viktigt, eftersom snön är vanligen ganska vit när det har på marken i över en timme.
2.
Undersök området där du vill smälta in, var uppmärksam på hur saker och ting som grenar ljuger (vanligtvis uppåt i en vinkel från en större gren). Du kommer att använda samma mönster för att göra din snö camo.
3.
Häng dina vita tyget så att du kan måla det. Om den redan är en bit av kläder, sedan hänga den på en galge och använda en måttstock för att sprida armarna ut. Om det är ett tygstycke, sedan klädnypan den till en linje så att du kan måla det som en duk.
4.
Börja med grå primer. Spray gren mönster på vitt material, med början längst ner och arbeta dig uppåt. Filialen mönster behöver inte alla vara ansluten, men du bör skissa på en grov gren mönster som kommer att likna de andra nakna träden i området. Spraya inte på alltför många filialer eller kommer du bara se ut som en stor grå klump i stället för ett snöigt landskap. Kom ihåg att du alltid kan lägga mer om du inte gillar utseendet på din snö camo senare, men för mycket grått och du måste börja om.
5.
Avsluta filialer med bältet. Du kan följa det mönster du redan med primer, men täcker inte primer helt. I stället bygger på det. Bandet är en seg, trådiga ämne som kommer att ge din dimension snö camo.
6.
Låt färger torka i 24 timmar. Sedan kan du antingen börja använda din camo eller sy det till något att bäras. Du kan också använda bladet av snö camo att kasta över dig själv medan du är på jakt.

Tips och varningar


 • Använd alltid sprutlackeringsfärger och andra typer av aerosoler på väl ventilerad plats.


 • Relaterade artiklar


  hur man lagar bröd på en pinne medan camping
  om frontmatade bowlingklot påsar
  hur snowboard
  hur man lasersikte ett kikarsikte
  hur du ställer in gås lockbete
  hur man gör rådjur matare
  hur man rengör en RV markis
  hur sträng en vals guidad metspö
  om British Columbia laxfiske
  hur man sållar vatten från en bäck grumligt