hur man gör en eld grop gnistfångaren

hur man gör en eld grop gnistfångaren

Vi hör av allvarliga bränder varje år. Efter lågorna ut och röken försvinner, om en vårdslös husbil befinns vara ansvarig för elden, som husbil kunde bötfällas, faktureras, eller ens till fängelse i elden: s skada. I vissa situationer bygga ett gnistskyddet över din eld kan vara ett klokt

Du behöver:.
Hardware duk (metall skärm)
Plåtsax.
Metal insatser (tillval).


1.
Innan du lämnar även huset, bestämma lämplig myndighet över orten du tänker besöka. Är det BLM, Forest Service, staten eller kommunerna? Kontakta dem och vara säker på en brand är tillåtet. Beviljandet av brand tillstånd är alltid beroende av vädret.
2.
När du är säker på att du kan ha en öppen grop eld i närheten av din planerade läger, överväga att ha en brand skärm att stoppa gnistor från att blåsa in i omgivande borste.
3.
Från en lokal hårdvaruleverantör köpa hårdvara trasa behövs. Detta är en metall skärm 1:8 tum mesh säljs i en 36 tums bredd av foten. Det är inte lättare skärm som används i fönster och dörrar.
4.
Hur stor en brand ska du göra? Kommer du att laga mat eller bara hålla sig varm? Kommer du att ställa in skärmen inne i berget ringen, eller utanför, så klipporna kan hålla upp en grill för matlagning? Kommer du använda metall stavar istället för stenar? Du måste bestämma, och kanske på plats.
5.
Skär några av hårdvara tyg i längder mellan 12 och 18 inches bred för att bilda en mur runt elden. Håll den på plats med stenar eller insatserna. Du kanske vill ha en öppning i väggen att sköta din matlagning.
6.
Om du inte är elden med en grill som täcker, och gnistor flyger upp i luften kan du lägga ett ark av det gnistskyddet ovanpå din vägg att bifoga branden.

tips och varningar


 • Kom ihåg, jag är inte ansvarig för din eld. Skärmen är inte ansvarig för din eld. Inte heller är vinden. Du är. Sätt det ut när du lämnar med vatten och rör om askan så allt är blött och DEAD OUT.


 • Relaterade artiklar


  bygga en vildmark hem
  hur man skjuter din bästa delen pool spel 1
  hur man gör en träningsschema
  hur betet en lina
  hur man troll för lax
  hur man använder Bushnell omfattning banner gevär med BDC
  hur man flyger fiska bonito
  användningsområden för yttre ram ryggsäckar
  hur man rengör en muzzleloader
  Hur vax surfbräda påverkar en surfbräda?