hur man håller en tvättbjörn borta från er camping

hur man håller en tvättbjörn borta från er camping

En av de roligaste sakerna med camping är att njuta av lägerelden. Det är mörkt och du njuter av sen middag, sitta runt campfire. Perhaps din sång och njuta s'mores. Och plötsligt, en tvättbjörn eller två dyker upp-de klättrar upp på picknick bord, de tittar på dig över din spis, försöker de stjäla din mat. De är långlivade och att de inte vill lämna tills de får lite. Och sedan kommer de tillbaka för mer och mer . . .
1.
Make Some Noise, försöker skrämma tvättbjörn bort. De brukar köra iväg på buller, men de kan återvända
2
Om tvättbjörnar är tillbaka, prova att kasta ett föremål -. . Som en liten sten-mot dem. Snälla, inte träffar tvättbjörn, kommer de att fly när något faller nära dem.
3.
Om tvättbjörn kommer tillbaka ihållande, du kan behöva sätta maten borta. Så fort du är klar att förbereda det, lägga bort allt i bilen. När maten är borta bör tvättbjörn lämnar dig ifred.
4.
Om allt annat misslyckas och tvättbjörnar fortfarande hålla på att besvära er, kommer tillbaka om och om igen för att leta efter mat, kan du behöva göra något annat. Titta på tvättbjörnar ett tag för att se var de kommer ifrån.
5.
Sätt ett läger lykta på och ställ den av buskar eller träd där du lagt märke till tvättbjörn kommer från. Ljuset, om det är tillräckligt ljust, bör hålla dem från att komma -. De kommer att skrämmas av ljus

tips och varningar


 • Ställ alltid maten bort i bilen när du inte behöver det-det inte går att locka tvättbjörn eller andra vilda djur, så du inte behöver försöka hålla dem borta.
 • Mata inte vilda djur-de kommer att vänja sig och de kommer att fortsätta att komma mer. Inte nämna att mata dem kan vara skadliga för djuren själva.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör mål sammansatta bågen
  hur man kan fånga trofé öring
  hur man gör hemmagjord gås lockbete
  hur man bygger slipa räls
  Hur man använder en Baitcasting fiske rulle
  bete för saltvatten fiske
  hur redskap upp för Turkiet jakt
  hur man gör en hemmagjord rådjur matare
  Hur är poolköer gjort?
  hur man paddla kanot