hur man kan hyra en guide Oregon fiske

hur man kan hyra en guide Oregon fiske

Om du vill fånga några av de största lax, stör, regnbågslax, eller bas i nordvästra USA, Oregon floder och kuster är ställen att gå till. Anställa en Oregon Fiskeguiden är ett bra sätt att säkerställa en god fångst, eller åtminstone några spektakulära bilder om du föredrar catch-and-release.

Om du planerar en fiskeresa till Oregon, läs nedan . ta reda på hur du kan hyra en fiskeguide

Du behöver:.
fiskespö och rulle
Line och Hook.
Bete.
Tålamod.


1.
Besök webbplatsen för Oregon Department of Fish and Wildlife att lära sig regler och föreskrifter i sportfiske. Oregon är indelat i 6 inre zoner (Nordvästra, Sydvästra, Willamette, Central, nordöstra och sydöstra delen), och 3 gränsområdena (Snake River, Columbia River, och Marine).

Reglerna varierar från område och typ av fisk. Använd handboken för att planera ut var och när din fiskeresa.
2.
När du har en idé om var och när du planerar att ha en guidad fiske expedition, leta efter guider som är bekanta med det området. I Oregon, finns det hundratals Outfitters, företag guide, och oberoende guider i Oregon, av vilka många har webbsidor. Gör en sökning med nyckelorden "guide Oregon fiske" för att få upp några listor.
3.
Många Oregon fiskeguider är organiserade i föreningar baserat på geografi. Du kan också ringa eller kolla hemsidor på följande Outfitters /guider föreningar. Oregon Guider Packers Assoc, östra Oregon Guide Assoc, Tillamook Guider docent, McKenzie River Guider Assoc, och Rogue Sportsman Guide Assoc
<. br> 4
Tänk på att inte alla guider lätt kan hittas online, många gör affärer genom mun till mun, eller använda tryckta annonser. Därför är det en bra idé att beställa några Oregon-baserade utomhus publikationer. Dessutom kallar område handelskammare om notering av rekommenderade guider.
5.
Craigslist är också ett bra sätt att hitta en fiskeguide. Använd listor i Portland och Eugene områden, samt listor i mindre städer i närheten av där du vill fiska. Du kan också försöka forum för att få råd från lokalbefolkningen.
6.
Vet att prissättningen varierar med erfarenhet av guiden, storleken på din grupp, den typ av fiske du planerar att göra, och hur mycket av din egen utrustning du kan leverera. De genomsnittliga priserna är mellan $ 100 -. $ 250 per person
7
Kontrollera att styrningen eller företaget du anlitar är licensierad. . I Oregon måste utomhus jakt och fiskeguider har ett giltigt registreringsbevis eller licens. Om din guide är en anställd, sedan se till att bolaget har ett aktuellt HERREKIPERING /kortledaren registrering.
8.
Lycka till på dina äventyr i det fria!


Relaterade artiklar


hur man limma nylon nät
Hur man skärper en fickkniv med en sten
hur sträng en baitcast fiske rulle
hur man besöka Blue Ridge Parkway
hur man gör rådjur bågskytte mål
hur man använder en mage putter
hur man kan fånga regnbåge fisk
hur man dra pads för largemouth bas
hur man använder Bushnell omfattning banner gevär med BDC
Hur man skärper en fjäril kniv på en flinta