hur man läger i Virginia James River State Park

hur man läger i Virginia James River State Park

James River State Park i Buckingham County Virginia är en rättvis måste för alla som gillar att campa, vara utomhus, fågelskådning, fisk, kajak, kanot, rida eller koppla av.

James River State Park har 20 miles av vandring, cykling och ridning spår på 1500 hektar gräsbevuxen ängar och skogar. Med tre miles från floden fasad kan du läger bara meter från älven. Utsikten från stranden av James River är awesome och du kan också starta din båt i floden här.

Du behöver:
Mat
. Campingutrustning.
Fiskeutrustning.
Kamera.


1.
James River State Park har många underbara saker att utforska. De vilda djur och livsmiljöer som kräver foten av Blue Ridge Mountains hem är riklig. Oavsett om du väljer flytande, fiske eller vandring kan du njuta vördnadsbjudande vyer som bara finns på James River State Park

Få en reservation för camping under lågsäsongen (1 december-30 December) är ganska enkelt men under prime månader (22 maj-7 september) och (1 oktober-31 OKTOBER) måste du göra upp planer i god tid. Om du vill läger vid James River State Park över den fjärde juli boka i januari. James River State Park är öppen året runt.
2.
James River State Park erbjuder sexton hytter om du inte är ett fan av grov-den, och två små hus som har sex sovrum vardera. Det finns två typer av campingplatser: primitiv camping som tält bara är, och har inget rinnande vatten eller elektricitet, även i lägret toaletter och campingplatser med vatten och el och en full service badhus med tvättstuga. Du kan tältläger eller ta med din RV till dessa platser. Det finns också en primitiv häst camping enda område för dem som vill ta med sin häst och dra nytta av de 17 miles av häst stigar.
3.
Vad du tar camping med dig beror på vilken typ av camping du planerar att göra, primitiva, RV eller häst. Oavsett vilken camping du väljer, kommer du vill ta massor av mat. Det finns en liten camp butik men det ger inte alltför mycket så långt som livsmedel, och de är bara öppet på helgerna. Se till att du tar ditt fiske stolpar. Även om du inte är en fiskare, kommer du att fånga en fisk i en av parkens tre dammar och en kamera är ett absolut måste. Om du har aldrig varit camping du kanske vill kolla in några camping listor så att du inte glömmer något. Ved finns i parken.

Tips och varningar


 • online
 • Park är pool
 • Park har säkerheten i tjänst 24 timmar.
 • Björnar har setts i parken den här våren så lägg din mat borta på natten.


 • Relaterade artiklar


  om tandem cyklar
  hur man använder en uppblåsbar kajak
  hur man läser Ekolod
  hur man gör en blåsrör av bambu
  Hur man knyter en kajak till ett takräcke
  hur påverkar temperaturen Muskie fiske?
  hur man filé en fisk
  om isen fiskespön
  hur man gör en basket mål att hänga på en dörr
  om laxfiske stolpar