hur man målar en basketplan med schabloner

hur man målar en basketplan med schabloner

Skapa en basketplan någonstans när du målar en basketplan med stenciler. Aldrig mer kommer du att gissa var frikast linjen kan vara eller om ett skott var en 3-pekare eller 2-pekaren. Följande steg hjälper dig att måla en basketplan med schabloner

Du behöver:. .
Aerosol färg
Trafik Märkning Wand.
Basketplan stencil.
Broom.


1.
Välj en fullständig eller partiell basket som domstolen stencil. Ditt val beror på din budget, läge samt det yttersta syftet. Vanligtvis trottoaren märkning stenciler finns i två kvaliteter, baserat på tjocklek. Om du ska märkningen flera basketplaner, är det vettigt att investera i tjockare stencilen set. För sällan använder, kommer tunnare betyget stenciler räcka.
2.
Sopa trottoaren, blacktop eller betong där du planerar att måla en basketplan med stenciler. Rensa bort all smuts och skräp kommer att resultera i en smidigare och mer professionell tillämpning av färg.
3.
Placera basket schablonen på trottoaren. Kontrollera att det är uppradade på rätt sätt och överväga att använda tejp eller stencil lås för korrekt placering.
4.
Måla basketplan med stenciler. Applicera måla över schablonerna med aerosol färg eller med latex trafik markörer. Färgen kan appliceras för hand eller med en märkning trollspö.
5.
Ta bort stenciler och låt färgen torka efter att du målar en basketplan med stenciler. Det kommer att ta flera timmar för att färgen skall torka helt så se till att undvika kontakt med färg så att den inte smetar.
6.
Rengör basketplanen stenciler och lagra dem. Basket stenciler är slitstarka och kan användas flera gånger så länge som de är tvättas, torkas och lagras i direkt solljus.

Tips och varningar


Var
 • noga med att avgöra var du vill måla en basketplan med schabloner innan du börjar måla.
 • inte målas på våt trottoar, eller när regn väntas.


 • Relaterade artiklar


  hur man vax en Bodyboard
  om Kiger Mustangs
  hur du hittar den bästa fiskeplatser i nordost
  om inomhus snowboardparker
  hur man bygger en egen suv rack interiör cykel
  hur man valde ett campstove
  Hur får man en båtkörkort i NJ
  hur man gör en axel-in på en dressyrhäst
  hur man sätter ett streck på ett bete hjul
  hur man kan anpassa en vandring ryggsäck