hur man rider engelsk stil 7 - övningar för ryttare

hur man rider engelsk stil 7 - övningar för ryttare

Du får lära dig olika övningar för att förbättra din styrka, balans och hållning medan till häst

Du behöver:
En häst
. sadel och träns.
hjälm.
engagemang.
tillämpning.


1.
att rida bra du måste utveckla en oberoende sits. För att göra detta måste du kunna flytta dina ben, armar och huvud oberoende av varandra och av din torso. För att göra detta måste du göra övningar. Detta kommer att hjälpa dig att rida bättre och lättare. Övningar bidrar också till att korrigera fel i din ridning.

Inledningsvis kan du behålla dina stigbyglar, men du ska lära dig att göra övningarna utan dem, både i skritt och trav, för att få full nytta. Korsa stigbyglarna över hästarna halsen framför sadeln. Gör något excentriskt knut på tyglarna och hänger dem på manen. Vid första du kan göra dessa övningar i skritt och framsteg för att göra dem i långsam trav. Du kan kombinera övningar som du blir mer självsäker. Se till att rörelserna görs isolerat från resten av kroppen, som bör behålla rätt position när du flyttar genom övningarna. Överdriv inte de övningar och bli trött för då du kan göra dem felaktigt och motverka syftet
2
börja med några huvud rullar:. . Framåt, bakåt, vänster och höger, sedan rulla huvudet hela vägen runt i båda riktningarna. Endast huvudet ska flytta, medan dina armar, ben eller bål vistelse alldeles stilla och avslappnad.

Circle varje arm bakåt och framåt, att se till att resten av kroppen är stilla och avslappnad.

Sträck ut armarna ut parallellt med marken och sväng till vänster och höger för att se över axeln och se till att dina höfter, säte och ben stilla. Lägg händerna på höfterna och upprepa övningen.
3.
Börja här nästa övning genom att höja ett knä i taget till manken. Håll överkroppen stilla och rak och armarna hängande löst vid sidorna. Nästa höja bägge knäna ihop till manken. Slutligen, medan dina knän höjs ta ner huvudet till knäna.
4.
Lyft ena benet och svinga den över hästarna halsen noga med att inte röra hästen. Lägg benet så att knät är på krönet och foten mot hästens bog. Se till att hålla det andra benet i rätt läge. Upprepa med andra benet.

I nästa övning du rulla låren en i taget. Ta med din ben bort från sadeln och rulla den i höftleden mot sadeln och sedan trycka knät ordentligt längs sadeln. Du kan hålla fast sadeln med handen på samma sida som låret du rullar.

Upprätthålla den normala position i sadeln och rulla fötterna i en cirkel från ena sidan till den andra och tillbaka igen var noga med att hålla resten av kroppen stilla och avslappnad.
5.
Det finns många övningar du kan göra hemma, i gymmet och på marken för att stärka dina muskler och utveckla uthållighet och smidighet. Den balans boll är ett utmärkt hjälpmedel för att stärka din kärna och utveckla balans som behövs för att rida. Core övningar stärka din mage och muskler tillbaka och utveckla styrkan att hålla rätt balans på hästryggen. Övningar som stärker din gluteus maximus och låren är också önskvärt. Också arbeta på att stärka dina axlar och hals. Yoga rörelser kommer att lära dig att slappna av och ge dig smidighet.

Tips och varningar


 • Lär dig att vara tyst i sadeln
 • Koncentrat på att utveckla korrekt hållning
 • Var uppmärksam på hästens reaktioner på dina rörelser och i övrigt
 • Aldrig
 • göra höga ljud eller plötsliga rörelser kring hästar
 • aldrig gå under en häst
 • Ge
 • hästar vänlighet och omtanke


 • Relaterade artiklar


  Hur vax surfbräda påverkar en surfbräda?
  hur man byter en cykelslang
  hur man fångar en crappie
  hur man håller barnpoolen vatten rent
  Hur man väljer camping och platser vandring
  hur man jigg fiska stora våren bas
  om Bluebird hus
  hur man använder en fiske jigg
  hur man byter pre-cut båt matta
  Hur man knyter fiskelina till en spole