hur man spelar Roller Derby

hur man spelar Roller Derby

Rullskridskor har funnits sedan så tidigt som 1884, och med den senaste tidens väckelse i Roller Derby, alla börjar hoppa in det roliga! Roller Derby består av några grundläggande regler och en hel del kul (och motion). ! Följ med på en lag idag och få rullande
1.
En rulle derby bout består av 10 personer (två grupper om 5 personer). Varje lag består av 1 jammer (som bär stjärnan på deras hjälm och vinner poäng för sitt lag), 1 pivot (som bor på framsidan av förpackningen och övervakar hastighet), och 3 blockerare (som arbetar tillsammans för att hjälpa sina jammer genom de olika lagens pack till fronten).
* Den enda gången det blir mindre än 10 personer på banan är när någon är placerad i straffområdet
2
varje match består av tre 20. . -minut (eller två 30-minuters) perioder. Varje period har ett obegränsat antal sylt som varar upp till 2 minuter vardera.
mellan varje sylt lagen har 30 sekunder att rada upp-om hela laget inte har radat upp genom att blåsa av i visselpipan, de ligger i linje sitta stoppet ut.
3 .
första vissla betyder att det är dags för pack för att starta, nästa två korta visslingar signal jammer att starta.
4.
Fyra visselpipor signalera slutet av sylt, vilket vanligen sker efter två minuter. De kan också avbryta sylt när som helst efter det leda jammer "status" har förtjänat. Det ansvariga jammer är den första att göra det genom förpackningen lagligt /utan påföljd
5
Det finns flera illegala drag att laget kan straffas för. . Sparkar, ta tag i, snubbla, skjuta, slåss, använda armbågar, och blockera jammer medan 20 meter eller mer från förpackningen.

tips och varningar


 • Roller Derby kan vara en familj händelse , välj bara matchen platser klokt. Många YMCA anläggningar hålla anfall för lokala lag och är familjevänliga, medan vissa platser kan vara tuffare och inte lämpligt för barn.
 • Medan Roller Derby är kul, det är också en aggressiv, full-contact sport. Använd alltid skyddsutrustning och försiktighet!


 • Relaterade artiklar


  om backpacking ryggsäckar
  om kanoter
  Hur man knyter en siffra på åtta propp knut
  hur man sparar pengar genom att reparera stövlar
  hur man gör kalkon samtal av papper
  felsökning av en 25Hk motor kvicksilver båt
  hur du utför en klippklättring säkerhetskontroll
  hur man använder en kadens miniräknare
  om lavin säkerhetsutrustning
  hur man byter från inlines framåt till bakåt