hur man väljer läger barnsängar

hur man väljer läger barnsängar

Camp barnsängar är ett utmärkt sätt att få en bättre nattsömn medan camping. Trots allt, om du verkligen grovbearbetningen det sen när det blir dags att sova du vill vara bekväm. Man måste dock också att möta behov inom andra områden. Därför är det en bra idé att ta tid att välja rätt
1.
Camp barnsängar kan användas hemma för Kid sleepovers och utanför verksamheten samt camping. Jag vet inte om dig, men jag försöker att hitta flera användningsområden för allt. När du köper en camping barnsäng är det bra att tänka på andra sätt du kan använda det här sättet får du mer för pengarna. Efter allt, varför har det tillgängligt i källaren eller garaget gör ingenting.
2.
Beroende på vilken typ av campingtur planerade du kanske vill överväga vikten av lägret barnsängar. Om du ska vandra eller gå en lång sträcka då du behöver en lätt vikt camping barnsäng. Det är också en bra idé att fråga om utrustning så väl som förmågan att kontrollera spänningen, så att den inte hänger under sömnen, men förblir spänd.
3.
En annan faktor är storleken, speciellt om du lägger upp det i ett tält. Det måste överensstämma med den omkrets av tältet och ge utrymme för annan campingutrustning också. Naturligtvis, små föremål kan du lagra under och spara utrymme på detta sätt. Eller om du har ett tält som är har höjd, men inte längden du kunde välja en våningssäng barnsäng.
4.
Tillsammans med tankar om storlek så långt som montering i tältet måste du också att kontrollera vikten kapacitet. Det är bättre att ha en spjälsäng lite större än dig själv för bättre sömn och det verkligen måste hålla din vikt. Alltid prova hemma innan campingtur Det är bra om barnen kan sova på den, men kan du? Barn kan sova på något!
5.
Camp barnsängar är egentligen inte så bekväm, så om du tar en luftmadrass ungefär samma storlek eller skumdyna då du kommer att närmare sova i en riktig säng. De är dock bättre än en sovsäck som är på marken med stenar, fukt och buggar! Så om du har ett val vara smart och gå för camping spjälsäng.


Relaterade artiklar


hur man blir en bra gäst på en liten segelbåt
hur man gör en ATV fyra Wheeling video
Du kan fiska på den franska bred flod med levande bete?
hur man syn på en SKS gevär
hur läger framgångsrikt tidigt på våren
hur idrotten klättra
hur att rigga en lina för öring
Hur en häst ridhjälm skydda en ryttare?
hur du väljer rätt storlek cykel
säkerhetsregler för jakt