typer av vapen färg pistol

typer av vapen färg pistol

Paintball bekämpa, vare sig i Speedball eller woodsball format, är en populär fritidsaktivitet. Paintball gevär har kommit långt under de senaste åren, och ett brett utbud av ytterligare vapen har anslutit sig till arsenal. Detta gör paintball fält en komplex och varierad spelmiljö, med otaliga taktiska problem att lösa

Pistols

Pistols är utan tvekan den ursprungliga paintball vapen. Drivs av omoderna 12 patroner g powerlet, de brukar kan avfyra bara 30 eller 40 skott, och har dålig räckvidd.

Long Guns

Paintball gevär kan inte kallas "gevär" eftersom de är smoothbores. Den långa gevär fortfarande har förbättrad räckvidd, använder stora och påfyllningsbara CO2 flaskor, och stora trattar med massor av bollar.

Granater

både röker och målar granater är populära på fältet. De flesta målar granater är besläktade med enkla vatten ballonger, men några är sofistikerade och har säkringar och små sprängladdningar.

CO2 kanoner och Grenade och raketgevär

Paintball tunga vapen såsom kanoner och granatkastare och raketgevär är oftast hemlagad, även om vissa är affären. De använder ofta samma teknik som spud vapen.

Paintball Tankar

Det har blivit vanligt att bygga om ATV, golfbilar och liknande med trä, glasfiber eller plast tallrikar, beväpna dem med paintball vapen och förvandla dem till " paintball vapen. " Dessa lägga till en helt ny dimension till en paintball spel, men reglerna för deras användning varierar kraftigt.

Paintball Mines

Det finns ett antal modeller för både hemgjord och lagra-köpt färg gruvor. Dessa kommer i tripwire, tryck-trigger och kommando-detonera sorter.


Relaterade artiklar


hur tråd båt mätare
hur man laddar en pgp pistol
hur man gör utrustning båge fiske
hur man gänga ett fiskespö
regler för basket i OS
om extern-ram ryggsäckar
hur man flyger fiska havskatt
hur man gör en tipi knacka för att tvätta händerna
hur man vax utförsåkningsskidor
hur man syn på en SKS gevär