vad är ett hagelgevär choke tub?

vad är ett hagelgevär choke tub?

Choke rör ge jägare och idrottsmän förmågan att kontrollera riktigheten, längd och spridning av skott från sitt hagelgevär. Rören är räfflad i botten och kan skruvas in i gevär fat och ändras med lätthet, antingen för hand eller med en skiftnyckel. Bredare drosslar används för närbilder och stramare drosslar används för längre slag

Du behöver:.
Skiffer topp biljardbord
. Skruvmejsel.
Wrench.
Nivå.
Bivax tätningsmedel.
Gasolbrännare.
Spackelspade.
Måttband.

Historia

Den första löstagbara choken ritades av Winchester 1959. Vid mitten av 1970-talet introducerade andra tillverkare sina egna system och nu så gott som varje hagelgevär tillverkare gör kanoner med utbytbara choke tuber.

Betydelse

Avtagbar choke tuber ge jägare och idrottsmän hur lätt att kontrollera sköt mönster för både kort-och långskott med en kanon.

Typer

För de flesta skyttar kommer tre reaktorer täcker de flesta sträckor. Förbättrad cylinder reaktorer har en noggrannhet på 30 meter, modifierad drosslar är korrekta till 35 meter och full reaktorer har en noggrannhet på 40 meter.

Funktioner

Medan alla hagelgevär tillverkarna ger grundläggande skruvad i reaktorer, drosslar eftermarknaden, dock dyrare, kan ge skyttar mer exakta skott mönster. Rör kan förlängas utöver de fat för att ge en hårdare skott mönster.

Fördelar

Bird jägare inför många förhållanden på fältet, där närbilder är idealiska samt längre skott. Utbytbara drosslar ge jägarna möjlighet att anpassa sig till dessa villkor utan att genomföra flera hagelgevär.


Relaterade artiklar


hur man vandra på Moses kotte park
hur man vinterförbereder en Sea-Doo
hur de ska rikta ett kikarsikte
hur man blåsa upp en simtur tub
hur man saltvattenfiskar från land
hur man håller saker och ting frysta i en kylare
hur man använder camo måla effektivt
hur du monterar en tredelad bord skiffer pool
hur man kan utveckla skridskoåkning förmåga hos barn
hur man rengör en båt matta