hur man gör en frontside rock halv hytt och rulla på en skateboard

hur man gör en frontside rock halv hytt och rulla på en skateboard

Den Frontside Rock and Roll Half-Cab är en freestyle skateboard trick som utförs av mer avancerade åkare eftersom det är en kombination av två hårdare tricks . Det görs bäst på diken men att göra det över parkering block fungerar lika bra . Du bör kunna göra ollies , en framsida Half Cab och en frontside Rock and Roll med självförtroende innan du försöker detta trick
1 .
Börja rulla Fakie mot toppen av diket eller en parkeringsplats modul som vid kanten av en mur . Fakie innebär att åkaren står i sin normala hållning men styrelsen rullar baklänges mot henne destination .
2 .
vrid kroppen och styrelsen framsidan precis innan du kommer till blocket . Frontside innebär att du står inför det block medan du dig mot det . Smack styrelsen i en Frontside Half Cab Ollie . The Half Cab är där du går in i en 180 pivot rullar fakie som håller näsan upp i pivot i en näsa manual ( bakhjulet ) .
3 .
Ställ ner på parkeringsplatsen eller trottoarkanten . Med näsan i luften från Half Cab trycker hårdare på svansen för att få framhjulen över blocket sedan låta undersidan av brädan stall ute på blocket .
4 .

Använd ditt saldo . Det är här du ska slags GUNGBRÄDA- vackla fram och tillbaka på blocket för att få i Rock delen av trick innan du kastar bort av det för Rock n Roll del av flytten . Håll din tyngdpunkt över styrelsen . Bo på bollar av dina fötter .
5 .
lossnat från blocket . Komma bort är inte så lätt som att få på . Höj framhjulen genom att flytta tillbaka på svansen. Pivot runt kvarteret för att gå ut som du kom . Det tar en hel del kontroll för att göra detta .
6 .
Touch framåt hjulen ner och rulla iväg och veta att du just utförde en radikal rörelse.


Relaterade artiklar


hur man använder en pop isfiske upp
hur man klär sig för skogen
Hur man knyter en knut lasso
sig att rida utan stigbyglar i trav
hur man använder carabineers
hur man kan fånga tilapia
hur man överlever falla överbord medan havskajak
hur man gräva efter maskar
hur man gör BATE majs fisk
hur du tar bort kopplet från en kiteboard