Hur man blir en fantastisk skateboardåkare

Hur man blir en fantastisk skateboardåkare

Skateboarding är en erkänd sport nu , inte längre arenan i städer och stranden avhopp förlorade i en underjordisk kultur . Det blev mainstream när sporten var med i 1997 års Winter X Games som en crossover post . För att nå denna nivå , lära sig grunderna , sedan hålla på att lägga rör sig och ta några av dessa tips för att bli en fantastisk skateboardåkare
1 .
titta på andra skateboardåkare och få ner alla grundläggande drag , sedan lägga till din egen twist . Varje dag när du tränar , prova en ny sak .
2.
Relax. Fler skador uppstår till skateboardåkare när de är spända och nervösa än när de försöker upprörande nya rörelser . Om du känner en viss oro om en viss trick , sedan vänta med att prova det en annan dag . Ingenting kommer att avsluta din skateboard karriär snabbare än en spräckt huvudet eller bruten rygg .
3 .
uppskatta andra skateboardåkare och komplimang dem på deras drag. Stora skateboardåkare njuta andras framgång och i sin tur får stöd från sina vänner när de gör fantastiska trick . Den skateboard kulturen är en av delning och undervisning . Stuck -up skateboardåkare blir sällan häpnadsväckande i någons ögon än sina egna.
4 .
Cross tåget så att du fysiskt omöjligt att nötkött upp dina rörelser . En stark , smidig skateboardåkare kommer att bli en bättre idrottsman om han funkar med vikter och blir indragen i någon annan sport också . Skateboarding kan alltid vara din första kärlek , men om du tar tid att komma in simning eller rodd eller löpning , kommer du att bli en bättre skateboardåkare . Du kommer att uppskatta vad din kropp är kapabel att göra om du behandlar den rätt.


Relaterade artiklar


hur man skyddar mot faror koloxid i båtlivet
hur man får högre betyg genom att veta längd bowlingbana och bredd
hur man gör flugfiske ledare
hur knäppa skjuter i paintball
hur man deltar i kajak racing
hur att njuta av idrott om du bara inte intresserad
hur man fångar en blå fisk från kusten
hur man ska bekämpa en Dracula
hur man förebygger rulla över skador på hästsport
hur säkra en båt från en paus i