hur man bygger en duk kanot

hur man bygger en duk kanot

Kanoter gör det lätt att komma härifrån till där på en sjö och koppla av och fiska . Om du känner dig ambitiös , bygga din egen duk kanot är ett bra projekt för gör- det -själv- entusiast

Du behöver : .
Kanot form
. Trä -canvas kanot kit .
Träspill.
Klämmor.
Lack.
Träskyddsmedel .


1 .
Skaffa ett formulär . Du kan bygga den själv , men om du inte har mycket kanoter erfarenhet av att bygga eller formerna för dem , köpa en från någon med mer erfarenhet som du litar gjort det rätt.
2.
Installera stammen och inwales av båten längs ryggraden av formuläret och botten längs höger och vänster. Använda skrot trä, montera tillfälliga balkar längs inwales att hålla kanoten med formen och hålla det hela ordentligt.
3.
Lägg revbenen följande satsen instruktioner och med den bifogade fästelement. Din kanot börjar se ut som skelettet av en båt på denna punkt.
4.
Plank ryggraden och sidorna av kanoten nästan till inwales, ta bort den temporära stöd balkar och ta bort det formuläret. Följ anvisningarna för exakta mätningar för bordläggning beroende på utrustning du använder.
5.
Slutför bordläggning kanoten och pensla hela utsidan av båten med konserveringsmedel. Installera säten och alla andra hängslen interiör. Lägg duken exteriör enligt instruktionerna.

Tips och varningar


 • Ta en klass på att bygga kanoter för att fullända tekniken för montering.
 • Dessa typer av kanoter är svåra att montera den rätt, och det är svårt att styra dem. Om du inte har mycket erfarenhet av båtbyggeri, prova en plywood kanot först. Det finns gratis planer finns på Big Fish Dam hemsida.


 • Relaterade artiklar


  hur forsränning på Rio Grande
  hur man gör ett hundspann
  Hur man knyter en knut lasso
  hur man shoppa en cykel med fjädring gafflar
  hur man identifierar blå randig grymta fisk
  hur du ställer in en fantasi baseboll ligan
  hur man gör en Gokart
  hur man använder stämpling i snöskor
  hur man förbereder för segelbåt inomskärs racing
  hur man rengör glasögon