hur man använder fallskärmshoppning tekniker

hur man använder fallskärmshoppning tekniker

Det finns tre grundläggande fallskärmshoppning tekniker som finns tillgängliga för personer först lära sig att hoppa fallskärm . Vilken teknik du väljer beror på din komfort nivå och hur mycket tid du vill spendera utbildning
1 .
Bifoga en sele till en instruktör s fallskärm system och hoppa från någonstans mellan 11. 000 till 13. 000 fot . Detta kallas ett tandemhopp eftersom instruktören står bakom fallskärmshoppare , och de två hoppa från planet på detta sätt . Instruktören drar fallskärmen sladden runt 4. 000 meter om han inte ger möjlighet till fallskärmshoppare att göra det .
2 .
Hoppa från 3. 000 meter med hjälp av en statisk linje hopp om fallskärmshoppare inte vill vara fastbunden på en annan person och hon är relativt ny i fallskärmshoppning . Det finns en sladd ansluten till planet och att fallskärmen som automatiskt drar fallskärmen ut när fallskärmshoppare hoppar . Det är mindre av ett fritt fall än ett tandemhopp , men det kräver att fallskärmshoppare landa på hennes egen tillsammans med radio eller visuell hjälp från någon på marken .
3 .
göra allt själv med den accelererande fritt fall teknik . De fallskärmshoppare och två instruktörer hoppa från planet med enskilda fallskärmar från 11. 000 till 13. 000 fot . Instruktörerna håller på fallskärmshoppare medan han fritt faller i 45 sekunder och simulerar dra av undersökningsperioden sladden några gånger för att informera instruktörer som han är kapabel till det . Den fallskärmshoppare drar översynsperioden sladden runt 4. 500 meter , och instruktörer släppa honom . Den fallskärmshoppare har då att landa på egen hand , vägleds till marken via radio eller visuella signaler .

tips och varningar


 • vara beredd att sitta genom utbildning för varje teknik-en timme för tandem, 5 timmar för statisk linje och en dag med utbildning för ett accelererad fritt fall.


 • Relaterade artiklar


  hur du gör din egen anka lockbete
  Hur man blir en fantastisk skateboardåkare
  hur man fiskar tonfisk
  hur man använder uppstigande
  hur man gör en bra spratt
  hur man surfar
  hur man kan förhindra uttorkning medan vita vatten kanot
  hur man gör en anka samtal
  hur man hanterar rodd skador
  Hur får man en surf rapport