hur man kan gå en lokal tävling mountainbike

hur man kan gå en lokal tävling mountainbike

Mountainbike ger motion och äventyr för dem som menar allvar med att träna hårt i naturen. Med några enkla strategier, kan du ta din träning till nya nivåer genom att gå en lokal ras mountainbike, och se hur du står dig i konkurrensen
1.
Räkna ut loppet stil och distans som passar bäst för din träning. Tävlingar allt från nybörjare på ganska spår nivå gräs till långväga tävlingar över extremt tekniska spår. Innan du går med i en lokal tävling, få en korrekt bedömning av din lämplighet och förmåga nivå, liksom kvaliteten på din cykel, så att du kan skriva in en lämplig ras.
2.
Krok upp med nationella föreningar för mountainbike. Dessa organisationer kan ansluta dig med lokala klubbar och lokala evenemang, så att du är medveten om vad som händer i ditt område (se Resurser nedan). En nationell organisation kan också hjälpa bekanta dig med de regler och bestämmelser när det gäller din sport , så genom att checka in med de nationella och lokala styrelser , kan du vara bättre förberedda för din ras .
3 .

Gå med i en klubb . Inte bara kommer rida tillsammans med andra cyklister hjälper dig att förbättra din form och kondition , men att vara en del av klubb kan också hålla dig i slingan om lokala kommande händelser. Om du är ansluten med en klubb kanske du även möjlighet att åka med ett team officiellt eller lättvindigt med några av dina vänner . Hursomhelst, ansluter en klubb du till alla evenemang som händer i ditt område.
4.
Sök flygblad på din lokala cykelaffär. När du är där kan du tala med medarbetare som säkert vet mycket om den lokala racing scenen, och du kan få din cykel kollade så att det är i toppform när du äntligen tecken på att anmälningsblankett.

tips och varningar


 • Kolla den lokala konkurrensen. Titta på resultaten från de senaste tävlingarna och märker eventuella trender på vinnarens namn och tider. Använd dessa scouting rapporter att skapa realistiska förväntningar på din egen prestation, särskilt om du är racing för första gången.
 • Ställ rimliga mål. Om du aldrig har skrivit ett lopp mountainbike innan, det kan vara en stor inlärningskurva. Färdigställande första loppet kan vara det mest realistiska målet, så att inte gå ut för hårt och för snabbt bara för att hitta ditt ego-och eventuellt din kropp och din cykel -. Skadade innan mål


 • Relaterade artiklar


  hur att vandra Kauai napali kusten
  hur man hittar spår för vandring på vintern
  hur man gör Dune Buggy
  hur de ska rikta en revolver
  hur man växlar på en dirtbike
  hur man utjämna en klättring ankare med en åtta knop
  hur man fiskar i Big Bend nationalpark
  hur våt vada en flod
  hur man ställer upp ett tält
  hur du monterar en fishkit zebco spincast