hur man vara beredd på en vandring

hur man vara beredd på en vandring

Vandring är en stor aktivitet , men det kräver en del förberedelser för säkerhet och komfort . Förberedelser innan du ger dig ut kan förebygga problem på spåret och lämnar dig med ett skyddsnät om något går fel
1 <. br >
börja träna din kropp för vandring i förväg . Detta är särskilt viktigt om du planerar en lång vandring eller en som är svårare än du är van vid . Om du tar en ryggsäck , börja vandring med det och successivt öka mängden vikt som du har i den . Öka längden på din vandringar och kors träna med aktiviteter som aerobics klasser , styrketräning och ta trapporna .
2 .
Break i dina stövlar , kläder och utrustning . Även om de flesta människor tänker på att bryta i stövlar , kom ihåg att du vill se hur dina kläder och annan utrustning kommer att känna innan en vandring också . Skavsår halvvägs genom dagen med något sätt att stoppa det inte kommer att göra en vandring roligt .
3 .
Torka mat som du vill föra . Om du planerar att vandra längre än ett par timmar , du vill ha någon typ av mat tillsammans. Indunstning mat håller det lättare och du kommer att spendera mindre än att köpa frystorkad objekt . Om du vandrar ofta eller planerar en lång vandring börjar indunstning mat ett par månader i förväg .
4 .
Mail själv objekt som du tror att du behöver på vägen . Längre vandringsleder , som Appalachian Trail , tar ofta du nära postkontor . Bara adress paketet till dig själv för allmänna leverans på olika ställen längs vägen och du kan plocka upp mat , kläder eller andra föremål som du behöver men inte vill bära hela vägen .
5.
Lämna din vandring information med någon. Även om du planerar en kort, dagsvandring, låt någon som vet dina planer, även där du kommer att vandra och den tid som du uppskattar att du kommer tillbaka. I en nödsituation kan detta får du hjälp snabbare.


Relaterade artiklar


hur man byter ollie upp en trottoarkant
hur man gör ett papper blåsrör
hur man bunt för en träff (baseboll)
hur man får vita vatten kanot färdigheter
hur man förebygger vanliga breakdancing skador
hur man gör rullstol skateboard
hur man kan fånga crawdads med bluegill
hur man gör vattnet plug fiskedrag
hur man målar en lastbil
hur man bygger en spis trä läger