Hur man knyter en sked fluga

Hur man knyter en sked fluga

Skeden flyga är en av de mest effektiva flugor på lägenheter . Skeden flyga kommer också komma till hands under molniga dagar när siktet gjutning är omöjligt och du behöver en effektiv fluga för blinda gjutning . Det finns många varianter och metoder för att binda skedar , men detta är ett lättare att forma flyga kroppen och du har en inbyggd ogräs vakt händig också . Skeden kan knytas i en mängd olika färger med silver och guld den vanligaste . Men du kan knyta klar , svart , röd och grön lika effektivt i lämpliga förhållanden.

Du behöver:
Sax
. Bobbin.
Bodkin.
Tråd.
Skruvstäd.
Wire ogräs vakt .
Mylar papper .
Bucktail.
Crystal flash .
Bead ögon eller ledaren för vikt .
Tiny hål .
Rotary .
5- minuters epoxi .


1 .
knyta tillbaka till början av böjen och slips i en 3-tums band av ledaren att agera som ett ogräs vakt i färdig produkt . Knyt i tråden med en bild 8 och sedan lägga en liten droppe huvud cement på gatukorsningen för att säkerställa att skyddet inte vrider under kopplingsförbehåll.
2 .
Bind in en liten mängd bucktail att ge flugan liv och tar två till tre delarna av kristall Flash för att ge det lite extra glans . Efter att ha knutit i Flash och bucktail , knyta tillbaka upp till krokögat .
3 .
Skär en tår formad del av mylar i din valda färg . Gör pjäs om en 1 /8 tum längre än den böjda delen av kroken . Svansen slut bör något börjar vända nedåt .
4 .
Använd din lilla hålslaget att stansa hål så nära varje ände som du kan utan att riva flyga .
5 .
Montera fly " sköldens " genom att köra ogräs vakten genom tjockare slutet av mylar .
6 .

Dra ogräs vakten tillbaka genom den främre hålet . Kontrollera att du har ogräs vakt gränsletruckar båda sidor av krokskaftet . Placera ogräs vakt så den skyddar Barb, trimma ner den så den inte går förbi Barb, och fästa med en vanlig piska finish knut .
7 .
Placera fluga på din roterande , blanda upp ett parti av 5-minuters epoxi , och täcka flyga med ett tjockt skikt epoxi . Låt flyga tur i tjugo minuter för att säkerställa effektiv härdning .

tips och varningar


 • Detta är en oerhört svår att flyga till slips . Öva , öva, öva .


 • Relaterade artiklar


  hur till check för vatten i bränslet i en ponton båt
  hur att kamouflera ditt ansikte
  hur man gör en hemmagjord läger spis
  hur man hittar utomhusaktiviteter i Philadelphia
  hur man målar en spegel båt
  hur man installerar en bilradio i en båt
  hur man bygger båt hyllor
  hur man gör en tung ledare tull stål
  hur man gör revolver grepp
  Hur man knyter en dubbel pålstek klättring knut