hur man stöta bort kaniner

hur man stöta bort kaniner

Även kaniner kan framstå som det vänliga varelse som har gjort dem så populära i barns teckningar . Men de kan också vara en skräck för någon trädgårdsmästare . En eller två kaniner ensam kan förstöra en hel trädgård . Trots deras önskan att mumsa på dina grönsaker och blommor , behöver du inte att döda dem för att hålla dina växter säker

Du behöver : .
hönsnät
Stål staketstolpar.
Spade.
Hammer.
Fence band .


1 .
hålla kaniner ur din trädgård kan vara ett mycket svårt problem . Några föreslår att människohår eller varm sås blandat med vatten kan hålla kaniner borta men de flesta av dessa huskurer , liksom kemiska repellenter har marginell framgång i bästa fall. Istället är det bästa sättet att hålla kaniner från knapra på din trädgård är att inte låta dem i. Att bygga ett enkelt staket hönsnät är fullt tillräcklig för att hålla kaniner ute .
2 .
Medan en kyckling stängsel inte kan vara den mest attraktiva delen av din trädgård , är det kostnadseffektivt och kommer att göra jobbet bra . Om du föredrar kan också sätta upp en trä eller annan typ av staket . För ett hönsnät staket , är det första du vill göra bestämmer var att ställa in insatserna . Vanligtvis du kommer att ha en andel var 3 till 5 fot för att hålla stängslet kupas .
3 .
När du har hamras insatserna i marken du vill gräva en vallgrav framför insatserna ca 4 till 6 inches djupt och ca 3 inches bred . Detta är viktigt eftersom du vill begrava botten av hönsnät staket i marken för att hålla kaniner från att bara gräva under det .
4 .
Bifoga ditt hönsnät . Stängslet ska stå mellan 24 och 36 inches hög till att inga kaniner kan komma in Börja vid ett hörn och fäst hönsnät till hörnet insats med ett staket slips . Dra ut ledningen tätt , fortsätta denna process tills hela din trädgård är inhägnad . När du är klar , fyll i diket du grävde tidigare och begrava botten av hönsnät .

tips och varningar


 • Om du inte vill stängsel hela din trädgård kan du helt enkelt staket runt de växter som kaninerna äter mest .
 • annat alternativ är att bygga en upphöjd plantageägare låda , lyft din trädgård från marken .
 • Innan du gräver eller stoppa in insatser , vara säker på att det inte finns några ledningar eller ledningar VVS nedan du .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en duk kanot
  hur man skyddar mot faror koloxid i båtlivet
  hur man bygger en enklare campingplats kapsling för småbarn
  hur man vara beredd på en vandring
  hur att hugga vandringsstavar
  hur träna utomhus
  hur man bygger en snabb kvinnojour i vildmarken
  hur man gör en anka pool
  hur man gör en frontside rock halv hytt och rulla på en skateboard
  Hur man knyter en sked fluga