hur man sätter linje på spinnrullar

hur man sätter linje på spinnrullar

Spolning rullar med linje är mycket viktigt att fiskare . Det kan betyda skillnaden mellan linje bryta och förlora en fisk och kunna dra in det vinnande skönhet . Felaktigt buffrade linje kan orsaka tovor och skapa ett fågelbo på rulle som kommer att orsaka en mängd andra komplikationer

Du behöver : .
Rod
Spinning rulle.
Fiskelina.
Penna.
Vatten.
Bowl .


1 .
Ta bort alla befintliga eller gamla linje från rullen . Ta den nya spolen ur lådan . Sätt upp en liten skål och fyll den till hälften med vatten . Få en penna och peta ett hål genom centrum av din nya rulle linje . Stick pennan genom hålet så att spolen kan snurra på den . Placera pennan och spole i skål med vatten.
2 .
Dra slutet av raden ut från spolen . String det genom botten öga på staven . Tryck sedan linan genom insidan av rullen och tillbaka ut på andra sidan . Wrap linje runt rullen två gånger och slips i en dubbelknut . Klipp bort överflödig linje på slutet , känd som slogan . Dra dra så mycket du kan .
3 .
Håll linjen mellan tummen och pekfinger . Sätt ett litet tryck på den våta linjen . Anledningen till den fuktiga linjen är att hjälpa det fäster rullen bättre utan att trassla och orsakar ett fågelbo som är omöjlig att fastställa . Pennan genom spolen gör spolen snurra lättare och bidrar därmed till den linje som lossnar rullen rent igen undvika trassel och andra fel .
4 .
Reel linjen i sakta fortsätter att hålla linjen mellan fingrarna och utövar påtryckningar. Titta på rulle som du rullar i kön för att säkerställa att linjen inte fortfarande trasslar eller dunge på en sida som kommer att orsaka problem senare under gjutningen . Fortsätt att rulla i linje tills rullen är fylld eller spolen töms , vilket som kommer först .
5 .
Ta slutet av raden och dra den genom alla ögonen på stången . Dra en linje på en annan fot eller så och slips på krokar , vikt , beten och andra objekt. Bara dra din linje när du lägger dina stavar borta så linjen inte kan lossna och härva .


Relaterade artiklar


sig att klättra ut på den del av ett träd
hur man imponera på folk med en Tech Deck
hur man skift på en dirtbike
hur man kan kasta ett fisknät
hur man köper snorkelutrustning för barn
hur man köper en darttavla
hur man stöta bort canadian gäss
hur du väljer kläder att göra en midja ser smal
hur man bygger ett läger spis
Hur man väljer en snorkla semester för barnen