hur man tråd en 240 volts krets

hur man tråd en 240 volts krets

Ledningsdragning en 240-volts krets är en enkel sak om du vet några grundläggande steg och vidta vissa försiktighetsåtgärder för säkerhet. En grundläggande förståelse för el är användbart

Du behöver : .
Dubbel -polig brytare
Två ledningar med marken elektrisk tråd kabel .
Skyddsglasögon.
Wire tång.
Avisoleringstänger.
Volt-ohm mätare.
Skruvmejslar, Phillips och slitsad.
Plast tråd nötter .
Svart vinyl eltejp .


1 .
Place de skyddsglasögon över ögonen innan du försöker några elektriska arbete . Innan du tar bort höljet som skyddar dig och de kretsar på din brytare , ta bort eller koppla all ström till den rutan . Detta kan ske genom att huvudbrytare under din elektriska mätaren , eller det kan finnas en huvudbrytare på toppen av den krets lådan som du arbetar med .
2 .
Ta bort skruvarna som håller locket på plats och satte dem på ett säkert ställe där du inte kommer att förlora dem . Ta din volt-ohm mätare och vrid den till den spänning möjlighet att kontrollera att huvudströmbrytaren är avstängd . Du kan placera leder en vardera på varje av de viktigaste samlingsskenor som körs ner i mitten av rutan . Mätaren bör läsa 0 . För att koppla en 240-volts krets , måste du ha en dubbel -polig brytare . Denna brytare tar makten från båda av de viktigaste samlingsskenor . Varje buss stången, mätt till jord kommer att ge 120 volt , så både buss barer kommer att ge 240 volt .
3 .
Installera brytaren enligt tillverkarens anvisningar . Vissa brytare är ett enkelt " snäpp på plats ", medan andra kan behöva två installation skruvarna för att hålla fast den huvudsakliga bussen barer. När du har brytaren på plats , band tillbaka den huvudsakliga trådar ungefär 1 tum . För de flesta tillämpningar kan detta vara en svart- vit tråd med en naken koppar i mitten av elektrisk tråd kabeln . Skruva fast kablarna i brytaren : s uppsägning hål och dra åt ordentligt-en kabel till en skruv uppsägning . Den nakna koppartråd kommer att kopplas till jordanordningen uppsägning band monterat på baksidan av brytaren rutan . Denna remsa är i allmänhet placerade på sidan av bussen barer .
4.
Wire den apparat du vill styra från 240-volts krets. Skala alla ledare tillbaka omkring 1 tum från slutet. Ta ett par trådar, en från de nya strömkällan och den andra från enheten, och vrid ihop med kabeln tång i en medsols rörelse. Twist, återigen i en medsols rörelse, en plast mutter över detta och linda med ett par omgångar av eltejp för extra skydd. Upprepa med det andra paret av trådar och en jordkabel. Sätt tillbaka locket på brytare och slå tillbaka på den huvudsakliga makten.

tips och varningar


Följ
 • alla statliga och lokala regler när de utför något elarbete.
 • Installera rätt storlek brytare för enhet som du ansluter till. Denna information kommer att lämnas av tillverkaren av någon elektrisk utrustning


 • Relaterade artiklar


  Hur man knyter en dubbel pålstek klättring knut
  hur man stöta gnagare naturligt att gräva hål i din trädgård
  hur man gör en lista för campingutrustning
  hur man gör en heelside railstand på skateboard
  hur du ansluter levande bete
  hur man gör en växla tillbaka
  hur man använder träd i klippklättring
  hur man butterflip på skateboard
  hur man kan fånga fisk utan en stav
  hur man ska bekämpa en Dracula