hur man ska leva på en båt

hur man ska leva på en båt

Om dina fysiska behov är blygsamma och du njuta invaggas i sömn varje natt av milda knät på vatten , kanske du vill överväga bor på en båt
1 .
förstå de finansiella fördelar . Om du köper en båt med ett huvud , pentry och kaj , enligt bestämmelserna i den amerikanska skattelagstiftningen tillåter IRS du göra avdrag för ränta som genereras av båtens lån, eftersom det behandlas som en inteckning . För att göra detta måste du bevisa att du stannar på båten över natten i minst 14 dagar under ett år. Du skulle kanske även kunna dra av skatter och andra avgifter registrering. Jämfört med lägenhet hyra vid vattnet, slipavgifter fortfarande ganska rimlig ofta $ 10-15 fot. Parkering för en enda bil kommer att ingå i den glida avgift. I vissa storstadsområden du kommer att betala så mycket för en slip med parkering som du skulle efter en parkeringsplats ensam.
2.
Få din båt inspekteras av en marin besiktningsman innan du köper den . Det är värt bekostnad av en yrkesexamen för att se till att du har en sund skrov och funktionella redskap . Du vill inte överraskningar .
3 .
Kontrollera att du uppgraderar din länspump till en som ska aktiveras automatiskt . Om båten blir ditt hem , du vill inte att oväntat finna att allt du äger är plötsligt genomdränkt . En automatisk pump som kostar mindre än $ 100, startar med några minuters mellanrum och stannar om det inte känner vattnet som det pumpar . Andra aktiveras av en flottör . Åtgärden kan stängas av medan du sover .
4 .
Vet fysiska begränsningar . Det finns helt enkelt inte mycket utrymme på en båt . Detta är inte en plats att bo på om du har Carrie Bradshaw 's garderob . Om du inte kan passa allt du äger i en resväska eller två , vara beredd att hyra en förvaringsutrymme antingen på marinan , eller i närheten . Tänk smått när du köper något , en bärbar dator mot en stationär dator , en mobiltelefon i stället för mark linje , en kombination DVD /LCD -spelare istället för två olika enheter .
5 .
Se till att ha arbetar brandsläckare ombord . Kvartalen är täta . Det är alltför lätt för en låga att hoppa från en kamin till din badrock bara för att du är närmare lågan än väntat .
6 .
Se till att du har tillräckligt med takhöjd . Du kommer att stöta huvudet , men om du väljer en båt att bo på , vara säker på att kabinen är tillräckligt högt för dig att undvika knackar din skalle i mitt i natten om du får för att använda huvudet .

7 .
Om detta är en långsiktig överenskommelse , se till att få en marin kylskåp . Om du seglar för rekreation , en is bröstet ensam kommer att minimera din mat förstörs . Men om du bor ombord året runt du inte vill ha för att leta efter isblock på udda tider på lokala marknader
8 .
vara en god granne . Kom ihåg att fler båtar ryms på en docka än lägenheter i ett komplex . Håll dina buller låg . Respektera dina båtfolk och de kommer oftast förlänga artighet .
9 .
Se till att få juridisk tillåtelse att leva ombord . En levande ombord förbrukar mer vatten och el än en helg fritids båtförare . De flesta marinor har mycket strikta riktlinjer om att få tillstånd i förväg . Glöm att ha en levande i sällskap . En vän till mig undertecknat en tjänsteman söker hyra från en båtägare i Marina del Rey bara att lära sig det eftersom hamnen inte tillät några levande aboards hon plötsligt var tvungen att lämna utan att någon av de juridiska skydd som hyresgäster i lägenheterna har om de blir vräkta av någon anledning.


Relaterade artiklar


hur man sätter linje på spinnrullar
hur man får sponsrade som en professionell fiskare
hur att cykla i din stad
hur man målar smidesjärn möbler
hur man fångar en snook
hur man gör ett samtal skiffer kalkon
hur du ansluter en spigg
hur man kan fånga öring på torrfluga
hur man vandra Rickett dalgång State Park i Pennsylvania
hur man gör revolver grepp