hur du spårar caribou

hur du spårar caribou

Spåra caribou kan verka som en enkel sats-trots allt , de lever i stora hjordar . Det ska vara enkelt att spåra en samling av tusentals djur alla strävar tillsammans . Men du måste ändå veta var man ska börja och vad man ska leta efter när du följer deras spår
1 .
Läs var du ska leta för Caribou genom att studera deras vanor . Läs böcker , delta i föreläsningar , titta på videor och prata med någon som har kunskap om att jaga dem .
2 .
identifiera troliga caribou livsmiljö . De är särskilt förtjusta i alpina åsar och tundra , men det finns besättningar i vissa lågt liggande områden. Eftersom caribou resa i besättningar är det ofta lätt att ta reda på om det kan finnas några närliggande genom att bli vän med lokalbefolkningen och fråga dem .
3 .
Se till att du kan identifiera alla caribou tecken innan väg ut . Detta omfattar deras spår-ungefär som en liten älg-. hårstrån från sin gömma , skjul hovar, och avföring
4
Börja med vad din forskning visar som den mest sannolika platser för caribou vara . Track genom att söka långsamt utåt i en expanderande spiral tills du hittar tecken på deras passage . Bara följ skyltar kvar inom de senaste dagarna , och kontrollera hela tiden att spåren blir fräschare , inte äldre , som du går . Detta gör att du vet att du är på väg i rätt riktning .
5 .
Försök att inte bli så hyper-fokuserade på caribou spår som du har glömt att leta efter tecken på deras webbsida håret borstas bort på undervegetation och avföring som kan tyda på deras passage .

tips och varningar


 • Som du spåra göra ta i hela bilden var så ofta . Se framåt och tänka sannolika destinationer för caribou du följer så att du kan spara tid och flytta snabbare efter leden, att veta var de är på väg .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort rost från marmor
  hur man hyra Dune Buggy i Phoenix
  hur man gör ett samtal Pan Pan på båtens VHF -radio
  hur man ska leva på en båt
  hur man gör BATE majs fisk
  hur man rengör en halvautomatisk pistol
  hur man har ett barn säker ridning
  hur man stöta bort kaniner
  hur man använder fallskärmshoppning tekniker
  hur man backflip på en studsmatta