hur man fiskar surf

hur man fiskar surf

Har du någonsin tänkt på fiske surf

Du behöver : ? .
Surf Rod ( metspö )
Bete .
svalare.
Rod Holder .
2 timmar .
Tackle Box ( krokar , ledare , etc.
) .


1 .
Det första steget är att hitta en bra plats att fiska . Stranden är lång , och därför måste du hitta den bästa platsen av alla som är tillgänglig. Jag gillar att använda de tre B 's. Fåglar , bete , Big Fish . Se , där det finns fåglar finns bete , och där det finns bete det finns stora fiskar .
2 .
När du har hittat en bra plats , packa dina saker . Ställ din spöhållare i sanden precis där vattnet börjar att gå tillbaka i havet . Bete din krok med antingen levande eller skära bete . Fortsätt att vada ut i vattnet . Blanda du fötter när du går för att undvika stingrockor som kan vara i fara.
3 .
Fortsätt gå tills du hittar den första Sand Bar . När du kommer till toppen av baren , kasta ut . Håll stången med ena handen och linje med de övriga och komma tillbaka till din spöhållare . Återigen , shuffle du fötter . Nu bara luta sig tillbaka och vänta på staven att fördubblas under .

tips och varningar


 • Använd en dubbel ledare krok stål .
 • ha en vass kniv i din fiskelåda .
 • solskyddskräm .
 • vara säker .
 • Var medveten om stingrockor . De är där ute och de kommer att skada dig . Om du har fastnat med hulling av en stingrocka , skadar det mycket dåligt . Varmt vatten kommer att neutralisera giftet.
 • Var väldigt försiktig med hajar och hårda huvuden ( saltvatten havskatt ) bort av kroken . Sharks kommer att bita även på land , och hårda huvuden har en giftig ryggrad på ryggfenan .


 • Relaterade artiklar


  hur man rockar klättra om du är nybörjare
  hur man får hästen att stå stilla för montering
  hur man drar en hjort enkelt
  hur man klär sig för cykling
  hur man kan förhindra blåsor från skridskor
  hur man hittar båtliv i New York City
  hur man byter en MerCruisers Kugghjulsfett
  Hur man väljer ett dyk klocka för dykning
  hur man köper skridskor
  hur man kan fånga maskar för fiske